<
НОВИНИ ДНЯ: Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"  До України повертаються заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникамвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.02.2023 2023

Варити не треба: шефкухар Євген Клопотенко розповів, як швидко приготувати кускус і гречку

Наразі українцям надважливо знати, як швидко приготувати страви та зекономити водночас електроенергію.

b223c27cb66e2068bd0c4114d86991e3_12.02.23

Шефкухар Євген Клопотенко допомагає українцям пережити війну, працюючи на кулінарному фронті, та залюбки дає корисні поради своїм підписникам.

Нещодавно у блогу в Instagram він розповів, як можна швидко приготувати улюблену багатьма гречку, або кускус. Шефкухар пропонує просто запарювати ці крупи гарячою водою і можна навіть зберігати в термосі. Пише ТСН. 

А ще ділиться маленьким лайфгаком і каже, що гречку можна навіть залити холодною водою, бо вона вже приготована, просто висушена.

Нагадаємо, дієтологиня Світлана Фус розповіла, з чим корисно поєднувати гречку для максимальної користі та смаку. Гречана каша з молоком, гречка з яйцем, рибою, м'ясом птиці та навіть гречка з сиром. Варіантів багато!

Оценка материала:

5.00 / 1
Варити не треба: шефкухар Євген Клопотенко розповів, як швидко приготувати кускус і гречку 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
12.02.2023 2023
Еще материалы раздела «Суспільство»