Життя та Стиль
Суспільство
Варити не треба: шефкухар Євген Клопотенко розповів, як швидко приготувати кускус і гречку
Наразі українцям надважливо знати, як швидко приготувати страви та зекономити водночас електроенергію.
Шефкухар Євген Клопотенко допомагає українцям пережити війну, працюючи на кулінарному фронті, та залюбки дає корисні поради своїм підписникам.
Нещодавно у блогу в Instagram він розповів, як можна швидко приготувати улюблену багатьма гречку, або кускус. Шефкухар пропонує просто запарювати ці крупи гарячою водою і можна навіть зберігати в термосі. Пише ТСН.
А ще ділиться маленьким лайфгаком і каже, що гречку можна навіть залити холодною водою, бо вона вже приготована, просто висушена.
Нагадаємо, дієтологиня Світлана Фус розповіла, з чим корисно поєднувати гречку для максимальної користі та смаку. Гречана каша з молоком, гречка з яйцем, рибою, м'ясом птиці та навіть гречка з сиром. Варіантів багато!
Оценка материала:
Варити не треба: шефкухар Євген Клопотенко розповів, як швидко приготувати кускус і гречку12.02.2023