<
НОВИНИ ДНЯ: Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  Мобілізація працівників: кого не призвуть до війська  Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінки  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методами  Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцовсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.02.2023 788

Прогноз погоди на 12 лютого: місцями в Україні будуть опади та сильний вітер, температура - до +6°

Зокрема, в Карпатах буде мокрий сніг.

У неділю, 12 лютого, в Україні будуть опади у вигляді мокрого снігу. На дорогах подекуди ожеледиця. Пише ТСН. 

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

Вночі та вдень у південно-східній частині та у Карпатах буде мокрий сніг. Натомість на решті території без істотних опадів. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, але місцями пориви можуть сягати 15-20 м/с.

Вночі у регіонах температура буде 1-6°морозу. Вдень стовпчики термометрів покажуть від ° морозу до 3° тепла. У південній частині країни та на Закарпатті температура підніметься до +6°.

Прогноз погоди на Київщині

В регіоні буде хмарно з проясненнями. Вночі мокрий сніг, але вдень без істотних опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Швидкість північнон-західного вітру буде 7-12 м/с. Вдень місцями пориви вітру 15-20 м/с.

В області вночі буде 1-6° морозу, а вдень від 2° морозу до 3° тепла. У Києві вночі температура опуститься до 2-4° морозу, а вдень - 2° тепла.

Нагадаємо, народний синоптик Станіслав Щедрін каже, що від 8-10 лютого до більшої частини Європи надійдуть стійкі теплі повітряні маси з Сахари та Атлантики. Тому і в Україні очікується суттєве та стабільне потепління.

Оценка материала:

5.00 / 1
Прогноз погоди на 12 лютого: місцями в Україні будуть опади та сильний вітер, температура - до +6° 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
12.02.2023 788
Еще материалы раздела «Суспільство»