<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.02.2023 1241

Диво-кекси з простих продуктів: як приготувати смачний десерт "мафіни "Медові"

Для приготування мафінів необхідні складники, які знайдуться на будь-якій кухні.

1a90724c56b7cff38fbd91367eac2387_13.02.23

Навіть з мінімального набору продуктів можна приготувати смачний десерт і порадувати себе та свою родину. Це твердження повною мірою стосується мафінів, які ми рекомендуємо вам приготувати за рецептом кулінара Світлани Матющенко. Пише ТСН. 

Всі необхідні складники обов'язково знайдуться на будь-якій кухні. В результаті ви отримаєте повітряні диво-кексики, на приготування яких піде мінімум часу і сил.

Інгредієнти:
• 1,5-2 склянки борошна;
• 250 мл води;
• 0,5 склянки цукру;
• 0,5 склянки олії;
• 2 столові ложки меду;
• 1,5 чайної ложки соди;
• дрібка солі.

Приготування:
Теплу воду з'єднати з медом, додати цукор і сіль, влити олію і добре перемішати.
У приготовлену суміш всипати просіяне борошно з содою і ретельно вимішати, щоб не залишилося грудочок і тісто було однорідним, таким, як для оладок.

Підготовлене тісто викладати в форми для мафінів, заповнюючи їх на 2/3. Випікати за 200 ° С близько 20 хвилин до золотистого рум'янцю. Готові мафіни вийняти з форм після охолодження.

Смак мафінів можна збагатити, додавши в тісто родзинки, подрібнені сухофрукти, цукати або горіхи.

Нагадаємо, як приготувати мафіни з сиром та шинкою до сніданку. Це надзвичайно поживний та корисний сніданок, а може і перекус, який готується за лічені хвилини.

Оценка материала:

5.00 / 1
Диво-кекси з простих продуктів: як приготувати смачний десерт "мафіни "Медові" 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
13.02.2023 1241
Еще материалы раздела «Суспільство»