<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.02.2023 2755

Якою буде погода в Україні з понеділка: синоптикиня дала прогноз

Найближчої ночі в Україні триматимуться морози -4-11 градусів, але вже з понеділка, 13 лютого, почнеться підвищення температури. Однак тепло не буде через сильні пориви вітру та вологість.

b63e1688cadf8110f5864a2038aefead_13.02.23

Про це повідомила у Telegram українська синоптикиня Наталка Діденко. За її словами, загалом на всій території країни з початку нового тижня розпочнеться відлига, лише у східних регіонах можливі морози від 0 до -3 градусів. Пише оbozrevatel.com.

"Вітер в Україні й далі з поривами сильними, західний, північно-західний. Сніг, мокрий сніг кружлятиме зненацька, періодично, у південній частині – без опадів", – спрогнозувала Діденко.

Морозною ніччю до -5 градусів тиждень почнеться також у Києві. Вдень 13 лютого очікується до +2 градусів. Також можливий мокрий сніг. Синоптикиня закликала одягатися тепліше, оскільки погода ще далеко не весняна.

Нагадаємо: раніше синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха розповіла, що погода в Україні в лютому буде по-справжньому зимовою. Водночас синоптики обіцяють "інтенсивний" останній місяць цієї пори року.

Також за словами синоптика, десь із 10 по 14 лютого по всій країні буде дуже мало опадів, а сонця багато.

Оценка материала:

5.00 / 2
Якою буде погода в Україні з понеділка: синоптикиня дала прогноз 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
13.02.2023 2755
Еще материалы раздела «Суспільство»