<
НОВИНИ ДНЯ: "Здувся та перевзувся": в РФ засудили Трампа, який не завадив Конгресу проголосувати за виділення допомоги Україні  Через затримку Конгресом допомоги Україна втратила території на сході, – Білий дім  Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни  Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"всі новини дня
Політика
Світ
15.02.2023 417

Земфіра красномовно відреагувала на те, що в Росії її визнали "іноагенткою"

Артистка розповіла, як почувається.

8af04a17a26424110f1b88901b9e2a90_15.02.23

Російська співачка Земфіра відреагувала на те, що в Росії її внесли до списку "іноагентів". Пише ТСН. 

Зокрема, виконавиця подякувала прихильникам за підтримку. Утім, артистка зазначила, що немає чого засмучуватися, і вона добре почувається.

Земфіра додала, що бажає, лиш скоріше б настав мир.

"Вітаю! З Днем святого Валентина. Дякую за підтримку. Зі мною все гаразд, чого і вам бажаю. І миру, звичайно. Ваша співачка", - прокоментувала Земфіра.

Артистка теж покепкувала з того, що вона "іноагентка", додавши до свого допису відповідне сповіщення.

"Справжній матеріал виготовлений і поширений іноземною агенткою Рамазановою Земфірою Талгатовою. 18+", - додала до допису зірка.

Нагадаємо, днями Земфіра поповнила список "іноземних агентів". Артистку нагородили таким статусом через те, що вона відкрито виступає проти війни в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Земфіра красномовно відреагувала на те, що в Росії її визнали "іноагенткою" 5.00 5 2
Політика / Світ
15.02.2023 417
Еще материалы раздела «Світ»