<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного  Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експерта  Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"  До України повертаються заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже заразвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.02.2023 731

Барбара Брильська жорстко висловилася про росіян: "Жити в цьому г*вні не можна"

Акторку почали хейтити в Росії через її антивоєнну позицію.

1e2c594df013cbae1e88744bd4a9e16d_17.02.23

Польська акторка Барбара Брильська, яку хочуть вирізати з фільму "Іронія долі, або З легкою парою!" через її антивоєнну позицію, гнівно висловилася про росіян. Пише ТСН. 

За словами знаменитості, у Росії жахлива ситуації. Брильська переконана, що там чудово почуваються лише росіяни, які живуть у Москві чи Санкт-Петербурзі. До інших російських міст знаменитості було навіть страшно приїжджати.

"Решта людей подивіться, як живе... Омськ, Новосибірськ... Ми прилітаємо туди, і мені страшно виходити з літака. Там скрізь злидні, там неможливо жити", - розповіла акторка в коментарі російському пропагандистському виданню.

Брильська також додала, що звичайні росіяни "живуть у г*вні, поки еліта бореться за владу".

"Прості люди в Росії страждають від людей, які не можуть поділити владу, яка тремтить за свої гроші. Росіяни повинні зрозуміти, що жити в цьому г*вні, де вони живуть, не можна", - наголосила знаменитість.

Нагадаємо, нещодавно Барбара Брильська підтримала акторку Лію Ахеджакову, яку звільнили з театру через антивоєнну позицію. Знаменитість порадила колезі їхати з РФ, адже там "комуністи, прокляті Богом люди" не дадуть їй життя.

Утім, антивоєнна позиція Брильської виявилася не до вподоби російським пропагандистам. Вони вимагають вирізати акторку з радянської стрічки "Іронія долі, або З легкою парою!".

Оценка материала:

5.00 / 2
Барбара Брильська жорстко висловилася про росіян: "Жити в цьому г*вні не можна" 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
17.02.2023 731
Еще материалы раздела «Суспільство»