НОВИНИ ДНЯ: Що зірки нам пророкують: гороскоп на 23-29 грудня 2024 року  Привіт морозам: в Україні змінюється погода  Антонов повідомив, на скільки готовий другий літак "Мрія"  Коли закінчиться війна в Україні: базовий прогноз МВФ  Синоптики дали прогноз на останній робочий тиждень грудня  Міноборони допустило до експлуатації у ЗСУ дистанційний модуль ведення вогню: подробиці  Трамп може примусити Україну укласти мир з Росією – Financial Timesвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.02.2023 8417

Рогалики з повидлом: рецепт смачної випічки

Для випічки використовуйте будь-яке густе варення, головне, щоб воно не розтікалося під час випікання. М'якими рогалики будуть навіть на другий день після приготування.

Рецепт досить простий, крім того, ви можете зробити за один раз кілька варіантів рогаликів із різними начинками. Пише ТСН. 

Складники

  • борошно – 500 г;
  • молоко – 1 склянка;
  • маргарин – 250 г;
  • яйця – 2 шт.;
  • дріжджі пресовані – 50 г;
  • цукор – 2 ст. л;
  • сіль – щіпка;
  • яйце – 1 шт (для змащування рогаликів);
  • повидло.

Приготування

Яйця, цукор, сіль злегка збийте.

У теплому молоці розчиніть дріжджі, додайте розтоплений маргарин, що остигнув, суміш з яєць, перемішайте.

Додайте частинами просіяне борошно, замісіть тісто. Воно має вийти м'яким, але не липким. Розділіть тісто на чотири частини. Кожну частину розкачайте в коло і поділіть на вісім частин-трикутників. На широкий край трикутника викладіть густе повидло і скрутіть рогаликом, змастіть яйцем зверху. Таким же чином приготуйте рогалики з тіста, що залишилося.

На деко, вистелене папером, викладіть рогалики так, щоб гострий кінчик був унизу, тоді в духовці вони не розкрутяться. Поставте рогалики в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів на 20-25 хвилин.

Поради

  • У рогаликах використовуйте будь-яку начинку.
  • Інгредієнти мають бути кімнатної температури.

Оценка материала:

5.00 / 2
Рогалики з повидлом: рецепт смачної випічки 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
18.02.2023 8417
Еще материалы раздела «Суспільство»