<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація в Україні: стало відомо, що буде з чоловіками, які ухиляються від проходження ВЛК  У росіян справді є план захоплення Харкова чи Сум – командувач Сухопутних військ  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Україні  Шалені черги біля ТЦК Києва: в Міноборони озвучили альтернативу тривалим очікуванням  Україна має право завдавати ударів по території Росії західною зброєю — голова МЗС Британії  Синоптикиня розповіла, чи потішить теплом погода на Великдень  Не тільки Донбас. Росія цього року хоче захопити Запорізьку область, - Павлюквсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
20.02.2023 984

Дріжджові млинці: простий рецепт від шефкухаря Євгена Клопотенка

Шефкухар Євген Клопотенко поділився з підписниками свого Instagram рецептом млинців.

Євген поділився рецептом дріжджових млинців. "Дріжджі змінюють їхню структуру і перетворюють на якусь перину, на якій вашій нервовій системі дуже треба наразі полежати", - пише Євген. Пише ТСН. 

Для приготування вам знадобдяться живі дріжджі . Також важливо, щом інгредієнти були не з холодильника, а кімнатної температури, "щоб у дріжджів не стався стрес"

"У 300мл теплого молока (трохи треба підігріти) з одного боку насипте 1ст.л. цукру та дрібку солі, а з іншого - 15г живих дріжджів. Перемішайте та залиште на 10хв у теплому місці (тут проблем не буде, бо зараз літо і кожне місце - тепле). Коли побачите на поверхні молока маленькі бульбашки повітря, то це означає, що дріжджі ожили та можна рухатися далі. Поки рухатися не почали дріжджі. Отже, додаєте 1 яйце, 150г борошна і добре перемішуєте. Так, щоб до однорідності. Наливаєте столову ложку олії, знов перемішуєте, накриваєте миску чимось та лишаєте тісто на 40хв. Потім обережно перемішуєте те все ополоником та смажите млинці", - пише Клопотенко.

Раніше ми розповідали, як приготувати млинці на молоці, кефірі та сироватці.

Оценка материала:

5.00 / 2
Дріжджові млинці: простий рецепт від шефкухаря Євгена Клопотенка 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
20.02.2023 984
Еще материалы раздела «Суспільство»