<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
20.02.2023 1751

Опади, пориви вітру та мінус вночі: прогноз погоди в Україні на 20-26 лютого

Погода наступного тижня вже натякатиме на наближення весни.

В Україні наступного тижня, 20-26 лютого, очікуються опади та переважно мінусова температура вночі, з переходом у потепління вдень. Пише ТСН. 

Про це розповіла синопткиня Наталка Діденко.

У понеділок, 20 лютого, в Україні очікуються невеликі морози вночі та плюсова температурою повітря вдень, близько +2+5, на заході та півдні  +4+8, на сході -1+3 градуси.

Вночі та вранці дощ та мокрий сніг пройдуть на сході та південному сході України. У південній частині – переважно дощ. Ввечері у понеділок очікується мокрий сніг в західних областях та на Житомирщині, Вінниччині, Київщині.

Впродовж дня суттєві опади в більшості областей України малоймовірні. Вітер буде північно-західний, західний.

Погода у Києві 20 лютого

У Києві протягом дня передбачається близько 2-4 градусів тепла. Більша частина доби – без опадів, ввечері – мокрий сніг.

Погода 20-26 лютого

Пртягом тижня опади чергуватимуться із сонцем, вітер буде рвучким.

Вночі у більшості областей переважатиме мінусова температура, особливо 23 та 28 лютого.

За попередніми прогнозами, березень розпочнеться в Україні потеплінням, особливо у південній частині, центральних та східних областях.

Оценка материала:

5.00 / 2
Опади, пориви вітру та мінус вночі: прогноз погоди в Україні на 20-26 лютого 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
20.02.2023 1751
Еще материалы раздела «Суспільство»