<
НОВИНИ ДНЯ: Криптобіржа, майнінг чи винагорода в іграх. Як отримати криптовалюту та заробляти на ній  Що буде, якщо ігнорувати повістки і не оновити дані в ТЦК  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусів  Мобілізація по-новому: ухилянтів попередили про найжорсткіше покарання  Як правильно оформити реструктуризацію кредиту і чому це потрібно робити  В Україну вже йде потепління: де в четвер пригріє, а де пройдуть дощі  Хакери КНДР крадуть криптовалюту на мільйони доларів і успішно відмивають, - Reutersвсі новини дня
Прес-релізи
IT та зв'язок
19.02.2023 173

Тріолан: як поповнити інтернет-рахунок від Triolan

Чи можна уявити в сучасному світі ситуацію неприємнішу, ніж ту, коли у вас відключається інтернет. На жаль, вона останнім часом стала звична для українців, проте ще більш неприємно, коли електрика є, а інтернет відключається через те, що ви просто забули його поповнити. Особливо ця ситуація болюча для тих, хто працює та заробляє через інтернет. На щастя, сьогодні не потрібно нікуди йти, щоб його поповнити, це можна зробити миттєво і не виходячи з дому. Достатньо зробити лише  кілька кліків на смартфоні, або ноутбуці.

                         Інтернет-провайдер Тріолан

Про провайдера Тріолан, мабуть не чув лише той, хто зовсім не цікавиться швидкісним інтернетом. Це не компанія, а група підприємців, які свого часу створили інноваційний прорив в сучасному українському інтернет-світі. Саме вони відповідальні за те, що в Україні швидкісний інтернет і кабельне телебачення за такий короткий строк стало нормою.

Сьогодні ж інтернет-провайдер надає свої послуги в багатьох містах України та продовжує розширятися, підключаючи до своєї сім'ї все більше користувачів. Тріолан працює досить швидко та якісно, як з фізичними, так і з юридичними особами.

Проте є одне «але» - працює інтернет-провайдер лише по передоплаті, через що може трапитися така неприємність, як відсутність інтернету, якщо за нього не заплатити. З іншого боку, з таким підходом у вас не буде проблем з боргами.

  Як поповнити інтернет-рахунок від Triolan: що краще обрати

Безумовно найкращим способом поповнити інтернет є поповнення через інтернет, якби абсурдно це не звучало. На сьогодні це безпечно і є дуже багато способів для оплати.

Найперше – ви можете скористатися послугами відомого в Україні сервісу Еasypay (https://easypay.ua/ua/catalog/internet/triolan). Тут ви можете не лише оплатити інтернет, а й поповнити рахунок, заплатити за комуналку, або ж переказати гроші з картки на картку. Насправді, це дуже зручно, так як вам не потрібно реєструватися на кількох сайтах, запам'ятовувати паролі і вводити всюди дані картки. Використовуючи лише один сервіс ви економите купу часу.

Отож, поповнити інтернет-рахунок в Еasypay дуже просто – лише кілька кліків. Для початку потрібно створити особистий кабінет, якщо ви його ще не маєте. Звісно, можна це зробити і без кабінету, але переваги бути зареєстрованим – це можливість створити  регулярний платіж, що дозволить не пропускати місячної абонплати. Коли ви завершили реєстрацію, потрібно в рядку пошуку ввести «Triolan»  і обрати Triolan.net, чи Тріолан Мобі, далі просто ввести свій номер особового рахунку та суму до оплати. Після цього, вам необхідно ввести дані банківської карти і власне підтвердити оплату.

Ще однією з переваг бути зареєстрованим користувачем сервісу – є можливість додавати карту для оплати і на майбутнє не вводити їх повторно для поповнення інтернету, або інших послуг. В разі, якщо виникли проблеми, можна скористатися службою підтримки, зателефонувавши за безкоштовним номером.

Ще одна опція поповнити рахунок – це зайти на сайт інтернет-провайдера та створити особистий кабінет там. Процедура оплати дуже схожа, проте недолік полягає в тому, що заплатити тут ви можете виключно за послуги інтернету, для оплат інших послуг вам потрібно буде створювати кабінети на інших сайтах, що для багатьох незручно.

Існує також спосіб поповнювати інтренет через термінали самообслуговування. Але цей спосіб один із найнепрактичніших та найдорожчих. Бо для цього вам потрібно витратити час та кошти, щоб доїхати до цього терміналу, при наявності черг, дочекатися своєї черги і заплатити немалу комісію. Проте він чудово підійде для тих, хто хоче заплатити за послуги готівкою.

Оценка материала:

5.00 / 2
Тріолан: як поповнити інтернет-рахунок від Triolan 5.00 5 2
Прес-релізи / IT та зв'язок
19.02.2023 173
Еще материалы раздела «IT та зв'язок»