<
НОВИНИ ДНЯ: Коли найдовший день 2024 року: дата літнього сонцестояння, традиції та прикмети  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  Україна збільшує випуск дронів дальньої дії. У WSJ розповіли подробиці  Салат із редиски з яйцем та огірком: рецепт простої та корисної страви  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупантивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
20.02.2023 1535

Синоптик розповіла про погоду на тиждень та яким буде початок березня

На найближчому тижні в Україні будуть переважати "скромні плюси", а вітер буде рвучким. А березень почнеться з потепління.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз синоптика Наталки Діденко в Facebook.

"Найближчий тиждень делікатно натякатиме зимі, що пора збирати валізи", - каже синоптик.

За її словами, опади в ці 7 днів чергуватимуться із "перспективним сонцем".

"Вітер майже весь час ганятиметься за хмарами, буде рвучким, до сильного, вночі градуси намагатимуться пірнути вниз (особливо 23 та 28 лютого), проте все ж вдень перемагатимуть, хай і скромні, але "плюси", - додала Діденко.

За попередніми прогнозами, як додала вона, березень розпочнеться в Україні потеплінням, особливо у південній частині, центральних та східних областях.

Як повідомлялося, погода в Україні навесні 2023 року прогнозується теплою, сама весна - ранньою, але з можливими сюрпризами у вигляді заходів "арктичного" повітря, і відповідно - періодів похолодання.

Нагадаємо, відомий віщун погоди Тимко III передбачив, що весна 2023 року настане в середині березня. Саме тоді й очікується потепління.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптик розповіла про погоду на тиждень та яким буде початок березня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
20.02.2023 1535
Еще материалы раздела «Суспільство»