<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  "Росія - колхоз": пропагандисти РФ образились на дівчину з Донецька, яка яскраво описала стан речей в країні  Трамп хоче, щоб Європа надавала більше допомоги Україні  Що робити, якщо тісто на паску не піднімається: як його врятувати  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Україна вступить до НАТО лише після перемоги у війні — Зеленський  Чи потрібно українцям обов'язково проходити ВЛК: військовий дав вичерпну відповідьвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
20.02.2023 1108

Погода в Києві та Україні зміниться 20 лютого: де пройдуть дощі та мокрий сніг

Новий тиждень лютого в Україні розпочнеться невеликим морозом уночі та плюсовою температурою повітря вдень. У деяких регіонах очікуються опади у вигляді дощу та мокрого снігу.

Детальний прогноз на понеділок, 20 лютого, дала синоптик Наталія Діденко, пише "Хвиля".

Погода у Києві 20 лютого

Протягом дня передбачається близько +2+4 градуси тепла. Більшість доби - без опадів, увечері з'явиться мокрий сніг.

Прогноз погоди в Україні 20 лютого

Температура на початку нового тижня вдень буде у середньому +2+5 градусів. На заході та півдні тепліше - +4+8, на сході очікується -1+3 градуси.

Синоптик попередила про поривчастий північно-західний вітер.

Вночі та вранці дощ та мокрий сніг пройдуть на сході та південному сході України. Вночі та вранці дощ пройде переважно у південній частині.

Увечері, 20 лютого, прогнозують мокрий сніг у західних областях, а також на Житомирщині, Вінницькій та Київській областях.

Оценка материала:

5.00 / 1
Погода в Києві та Україні зміниться 20 лютого: де пройдуть дощі та мокрий сніг 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
20.02.2023 1108
Еще материалы раздела «Суспільство»