<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Трамп хоче, щоб Європа надавала більше допомоги Україні  Що робити, якщо тісто на паску не піднімається: як його врятувати  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Україна вступить до НАТО лише після перемоги у війні — Зеленський  Чи потрібно українцям обов'язково проходити ВЛК: військовий дав вичерпну відповідь  Смачна мокра паска до святкового столу: усі гості будуть запитувати рецептвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
20.02.2023 2117

Погода знайде чим здивувати: яким в Україні буде кінець лютого

Українцям варто бути готовими до перепадів температур

Востанній декаді лютого на українців чекає мінлива погода з великою кількістю опадів як у вигляді дощів, так і у формі мокрого снігу.

Як розповів у коментарі "Телеграфу" синоптик Ігор Кібальчич, 23-24 лютого, атмосферний тиск суттєво підвищиться та на більшій частині території України встановиться антициклональний характер погоди.

"В останній декаді лютого зима розпочне боротьбу з весняними процесами, що буде добре відображено як у неоднорідності температурного поля, так і в періодичному випаданні опадів різного виду", — зазначив він.

Його прогнози підтверджує і сайт Gismeteo, згідно з прогнозом якого, до кінця зими українці побачать і морози, і по-справжньому весняну температуру повітря.

Найтепліші дні очікуються у західних та південних областях, а ось на сході у деякі дні очікується удар холоду, який у нічний час може опустити стовпчики термометра нижче -10 градусів.

Нагадаємо, раніше народний синоптик Станіслав Щедрін розповідав, що весна цього року буде ранньою, а в березні на українців чекає в основному суха тепла погода.

Оценка материала:

5.00 / 1
Погода знайде чим здивувати: яким в Україні буде кінець лютого 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
20.02.2023 2117
Еще материалы раздела «Суспільство»