НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesarвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.02.2023 318

Енергосистема України працює з резервом, але є пошкодження ліній, - Галущенко

Сьогодні, 21 лютого, енергосистема України працює стабільно з резервом. Проте у західних та центральних областях є пошкодження через негоду.

Про це повідомляє Міністерство енергетики.

За словами глави Міненерго Германа Галущенка, сьогодні генерація повністю забезпечує потреби споживачів. При цьому в Україні є достатній резерв потужності для зростаючого попиту.

Проте міністр додав, що є пошкодження електромереж через сильні пориви вітру в центральних та західних регіонах. Найбільше - у Хмельницькій області, де знеструмлено близько 18 тисяч споживачів.

Очільник Львівської ОВА Максим Козицький заявив, що через вітер у регіоні аварійно відключені 17 ЛЕП. У зв'язку з цим знеструмлені 57 населених пунктів, з них 27 - повністю, 30 - частково.

Він закликає не наближатися до місця обриву проводів ближче ніж на вісім метрів, оскільки можна отримати смертельний удар струмом.

Оценка материала:

5.00 / 1
Енергосистема України працює з резервом, але є пошкодження ліній, - Галущенко 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
21.02.2023 318
Еще материалы раздела «Суспільство»