<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Синоптики попереджають про заморозки  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФвсі новини дня
Політика
Світ
22.02.2023 498

Проєкт "анти-Росія": Путін знову звинуватив Захід у війні РФ проти України

Російський диктатор Володимир Путін зробив чергову заяву, в якій звинуватив "колективний Захід" у війні.

7c9444b1224edcb254b099818540d8a7_22.02.23

Очільник Кремля заявив, що західні країни нібито роблять з України так звану "анти-Росію" ще від XIX століття. Пише ТСН. 

Про це Путін сказав 21 лютого під час щорічного послання до Федеральних зборів РФ.

Російський диктатор заявив, що таким чином Захід прагне "відірвати від Росі" українські території, які Путін назвав "історично російськими".

Він додав, що Захід "заклав у цю ідеологічну основу" русофобію та вкрай агресивний націоналізм".

Зокрема, українським бригадам нібито присвоюють нацистські та гітлерівські найменування. Путін навіть розповів, які шеврони найчастіше носять українські військові, і всі вони є нібито "нацистськими".

Лідер окупантів додав, що Росія "не воює з народом України", мовляв, українці стали "заручниками свого режиму і західних господарів".

Нагадаємо, під час свого виступу російський диктатор Володимир Путін також пригрозив ескалацією у війні, якщо Україна отримає далекобійну зброю.

Оценка материала:

5.00 / 1
Проєкт "анти-Росія": Путін знову звинуватив Захід у війні РФ проти України 5.00 5 1
Політика / Світ
22.02.2023 498
Еще материалы раздела «Світ»