<
НОВИНИ ДНЯ: Лимонади, смузі та мохіто: 5 рецептів прохолодних напоїв для спекотного літа  На Марсі сфотографували «шрам» завдовжки 600 км  У забороненій ОПЗЖ думають над створенням нової партії: що кажуть у Бойка  Зеленський відповів, чи запросять Путіна на наступний Саміт миру щодо України  Як приготувати смачний і поживний сендвіч на сніданок: рецепт з Instagram  Коли Собор архангела Гавриїла: історія свята, традиції  Чи відступить спека в Україні: синоптики дали детальний прогноз до кінця тижнявсі новини дня
Політика
Україна
22.02.2023 456

Антикремлівська коаліція вже налічує 54 країни – Резніков

Партнери налаштовані рішуче на перемогу України, каже міністр оборони.

a73d79c531c79f07fa0cf7097fdec368_22.02.23

Антикремлівська коаліція вже налічує 54 країни. Сьогодні ці країни вірять в перемогу України у війні з Росією. Пише ТСН. 

Про це заявив міністр оборони України Олексій Резніков в інтерв’ю телеканалу FREEДОМ.

"Річ у тому, що по суті антикремлівська коаліція вже складається з 54 країн. Стільки делегацій було під час зустрічі спочатку на полях "Рамштайну", а оскільки це відбувалося в Брюсселі, то крім зустрічі в межах "Рамштайну" там ще була зустріч міністрів оборони країн НАТО. Це теж була велика зустріч, Україна була запрошена як гість на почесному місці. І ми продовжили нашу роботу", - сказав він.

За словами Резнікова, партнери України налаштовані рішуче на перемогу України.

"Це абсолютно інші настрої, ніж рік тому, коли нам давали три дні на те, що впаде столиця, і три тижні максимум на те, що впаде вся країна, і що, ймовірно, десь там будуть якісь окремі бойові дії. Сьогодні всі вірять у перемогу України, всі бажають цієї перемоги. Тепер усі розуміють, дуже чітко бачать, що цю російську так звану "другу армію світу" дуже реалістично стримати і перемогти. І ми це довели всьому світу, і тому весь світ надихається героїзмом наших захисників і захисниць, цивільних, усіх українців. І вони хочуть бути співавторами нашої з вами перемоги", - зазначив міністр оборони.

За його словами, під час засідань "Рамштайну" жодні політичні питання, зокрема й щодо перемовин із Росією, не обговорюються.

Нагадаємо, у понеділок, 20 лютого, у день візиту президента США Джо Байдена до Києва, глава держави Володимир Зеленський заявив, що в Україні вирішується доля світового порядку.

В Інституті вивчення війни ISW зазначили, що Україна здатна повернути собі ініціативу у 2023 році з достатньою та своєчасною підтримкою Заходу.

Оценка материала:

5.00 / 1
Антикремлівська коаліція вже налічує 54 країни – Резніков 5.00 5 1
Політика / Україна
22.02.2023 456
Еще материалы раздела «Україна»