<
НОВИНИ ДНЯ: Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  Мобілізація працівників: кого не призвуть до війська  Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінки  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методами  Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцовсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.02.2023 1191

Лютневі сюрпризи замість весни: якою буде погода в Україні 1 березня

Синоптики дали прогноз погоди в Україні на перший день березня

8999d9369b1e68359c868f194ed2e736_22.02.23

Попри прогнози синоптиків про теплу та сонячну погоду на початку весни, перший день березня буде холодним у багатьох містах. У цей день очікується дощ.

Так, згідно з даними сайту Gismeteo, 1 березня температура повітря в середньому триматиметься на рівні 3 градусів вище 0 вдень, а вночі у деяких містах нашої країни очікуються "мінуси". Плюс до всього, опади у вигляді снігу з дощем не дадуть українцям насолодитися весняною погодою цього дня.

"Телеграф" розповідає, якою буде погода в Україні 1 березня у містах нашої країни.

У Києві в перший день весни буде досить холодно — до +3 градусів вдень і до -1 вночі. При цьому, як зазначалося раніше, у столиці очікується мокрий сніг із дощем.

Аналогічна ситуація буде 1 березня у Запоріжжі. Тільки температура повітря вдень підніметься до +4 градусів. Проте опадів мешканцям міста також варто очікувати.

Жителів міста Дніпро погода 1 березня також не потішить. Ті самі опади у вигляді мокрого снігу з дощем та максимальна температура повітря до +3 градусів.

У Харкові цього дня буде трохи холодніше, ніж у вищевказаних містах. Вдень очікується лише до 2 градусів тепла, а вночі стовпчики термометрів впадуть до позначки -1.

У Донецьку синоптики прогнозують до +1 градуса першого дня весни. Водночас упродовж дня буде мокрий сніг з дощем.

У Чернігові 1 березня погода теж буде більш схожою на лютневу. Жителям міста варто приготуватись до мокрого снігу з дощем у цей день. А температура повітря підніметься максимум до +3 градусів вдень.

Найсприятливіша погода 1 березня очікується у Херсоні. Вдень буде хмарно, без опадів. Стовпчики термометрів піднімуться до +5 градусів.

На Західній Україні також пройде без опадів. В Ужгороді синоптики обіцяють сонячну погоду без опадів та до +5 градусів у денний час. Однак уночі температура повітря впаде до -2.

У Львові у цей день буде хмарно. Однак, згідно з прогнозом, опадів не передбачається. Вдень температура повітря підніметься до +3 градусів.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що згідно з прогнозами синоптика Укргідрометцентру Наталії Птухи, за аномально теплу зиму цього року, ймовірно, доведеться "розплатитися" у березні. Перший місяць весни може дати свої "сюрпризи".

Оценка материала:

5.00 / 1
Лютневі сюрпризи замість весни: якою буде погода в Україні 1 березня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
22.02.2023 1191
Еще материалы раздела «Суспільство»