<
НОВИНИ ДНЯ: Мікрокредити. Як скористатися чужими грішми, не потрапивши в борговий зашморг  Відмова від повістки та неявка до ТЦК. Рада підняла штрафи для ухилянтів: головне  Особливого тепла не варто чекати: синоптик розповіла, що буде з погодою в Україні  Зеленський знайшов посаду Залужному: де і ким працює колишній головком ЗСУ  Легалізація криптовалюти. Які країни узаконили цифрові гроші та яка ситуація в Україні  Черги до ТЦК вдасться розвантажити, але є “неприємний” нюанс – нардеп  В Україні 10 травня переважно без опадів, уночі ймовірні заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.02.2023 2190

Потепління протягом тижня: якою буде погода в Україні на початку весни

Березень розпочнеться з прохолодної погоди, яку потім змінить значне потепління

Цьогоріч зима закінчується так, щоб українці змогли її відчути – у багатьох регіонах знову випадає сніг, а температура повітря коливається ближче до 0 градусів. Втім, хоча початок весни обіцяє бути прохолодним, вже протягом першого тижня очікується значне потепління.

Так, згідно з даними сайту Gismeteo, у перші дні повітря прогріється до +4 — +7 градусів вдень, а вночі опускатиметься за позначку "мінус". Здебільшого очікується ясна погода, однак подекуди також можливі дощі. "Телеграф" розповідає, якою буде погода в Україні на початку березня у містах нашої країни.

Весна у Києві розпочнеться з прохолодних +5 градусів вдень та 0 вночі. Наступні дні у столиці буде ще холодніше – до +3, однак протягом першого березневого тижня очікується потепління до +13 градусів. У місті буде ясно, однак сонце час від часу ховатиметься за хмарами, а також можливі невеликі зливи.

У Запоріжжі березень розпочнеться майже так, як і у Києві. У перші дні – +4 — +8 вдень та до -3 вночі., однак пізніше повітря прогріється до +13 градусів, а з теплом у місто прийдуть невеликі дощі.

На Харків очікують "погодні гойдалки" – ясну погоду подекуди змінюватимуть дощі. Протягом тижня у місті стане тепліше – до +11 градусів.

Майже аналогічна ситуація і у Дніпрі, де весна зустрічатиме містян прохолодними +4 градусами. До кінця першого тижня березня температура зросте до +13, а разом із тим у місто прийдуть невеликі весняні дощі.

У західній частині країни буде дещо тепліше, ніж в інших регіонах. Зокрема, у Львові березень розпочнеться з сонячної погоди, а позначка на стовпчику термометра сягатиме +8 градусів. 6 та 7 березня місто накриють хмари, але це компенсується потеплінням до +16 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Потепління протягом тижня: якою буде погода в Україні на початку весни 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
24.02.2023 2190
Еще материалы раздела «Суспільство»