НОВИНИ ДНЯ: Як швидко зварити горох без замочування на ніч: кулінарна хитрість  Запам'ятайте ці дати: коли можна пекти паски і фарбувати яйця на Великдень — їх всього дві  США зобов'яжуть канадців проходити реєстрацію, якщо ті будуть у країні 30 і більше днів, - NY  Чи погодиться Росія на західний контингент в Україні: заява Лаврова  Секрет ніжних і соковитих відбивних: чим залити м’ясо, щоб страва вийшла ідеальною  Чому Путін у ступорі і має зателефонувати Трампу: генерал оцінив шанси на перемир'я у війні  Літати доведеться ще десятиліття. У Defense Express розповіли про проблеми з Ан-26 у росіянвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.02.2023 2015

Синабони з корицею: дуже простий рецепт

Булочки синабон люблять усі. Приготувати цю модну випічку насправді не так вже й складно.

Синабони можуть бути з різними начинками: вишнею, маком, сиром. Але класичний, і найпростіший варіант все ж таки з корицею. Пише ТСН. 

Складники

Тісто

  • борошно — 250 г
  • сіль — 0,5 ч. л.
  • сухі дріжджі — 1 пакетик
  • цукор — 25 г
  • вершкове масло — 50 г
  • яйце — 1 шт.
  • тепла вода — 100 мл

Начинка

  • цукрова пудра — 50 г
  • кориця — 1 ч. л
  • вершкове масло — 40 г

Глазур

  • цукрова пудра — 100 г
  • олія — 1 ч. л.
  • вода — 2 ст. л.

Мигдалеві пластівці для прикрашання

Приготування

Булочки

Розігрійте духовку до 200 С і змастіть деко. Просійте разом борошно, сіль, дріжджі та цукор у мисці. Вмішайте олію.
Збийте яйце і воду і додайте в тісто, щоб воно стало м'яким. Вимісіть тісто до гладкості та еластичності.

Помістіть у злегка змащену маслом миску, накрийте рушником кухонним і залиште в теплому місці, щоб воно збільшилося вдвічі.

Начинка

Поки тісто піднімається, зробіть начинку. Помістіть всі інгредієнти для начинки в миску та змішайте ложкою, щоб вийшла паста.

Викладіть тісто, що піднялося, на стіл, посипаний борошном, і розкатайте в пласт розміром приблизно як аркуш А4.

Розподіліть масло з корицею по тісту і згорніть, як рулет.

Наріжте товсті скибочки і розкладіть зрізом вгору на змащене деко.

Знову накрийте та залиште для підняття на 5-10 хвилин.

Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці близько 20 хвилин.

Глазур

У цукрову пудру влити окріп і олію. Ретельно перемішати до однорідності. Гарячі булочки, не виймаючи з форми залити глазур'ю та посипати мигдальними пластівцями.

Оценка материала:

5.0 / 2
Синабони з корицею: дуже простий рецепт 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
27.02.2023 2015
Еще материалы раздела «Суспільство»