НОВИНИ ДНЯ: Деякі рішення Байдена щодо України можуть допомогти Трампу, - Bloomberg  У РФ стурбовані економічними витратами на продовження війни в Україні, - ISW  Як зберегти очищену картоплю, щоб вона не потемніла  На Марсі вода могла бути ще раніше, ніж вважалося: вчені дослідили найстаріший марсіанський метеорит  В Україну йдуть дощі та мокрий сніг: де і коли буде мокро  Погода в Україні різко зміниться: готуйтеся до снігу та морозів  Сніг на сході і заході: синоптик розповіла, яку погоду в Україні очікувати 26 листопадавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.02.2023 1993

Синабони з корицею: дуже простий рецепт

Булочки синабон люблять усі. Приготувати цю модну випічку насправді не так вже й складно.

Синабони можуть бути з різними начинками: вишнею, маком, сиром. Але класичний, і найпростіший варіант все ж таки з корицею. Пише ТСН. 

Складники

Тісто

  • борошно — 250 г
  • сіль — 0,5 ч. л.
  • сухі дріжджі — 1 пакетик
  • цукор — 25 г
  • вершкове масло — 50 г
  • яйце — 1 шт.
  • тепла вода — 100 мл

Начинка

  • цукрова пудра — 50 г
  • кориця — 1 ч. л
  • вершкове масло — 40 г

Глазур

  • цукрова пудра — 100 г
  • олія — 1 ч. л.
  • вода — 2 ст. л.

Мигдалеві пластівці для прикрашання

Приготування

Булочки

Розігрійте духовку до 200 С і змастіть деко. Просійте разом борошно, сіль, дріжджі та цукор у мисці. Вмішайте олію.
Збийте яйце і воду і додайте в тісто, щоб воно стало м'яким. Вимісіть тісто до гладкості та еластичності.

Помістіть у злегка змащену маслом миску, накрийте рушником кухонним і залиште в теплому місці, щоб воно збільшилося вдвічі.

Начинка

Поки тісто піднімається, зробіть начинку. Помістіть всі інгредієнти для начинки в миску та змішайте ложкою, щоб вийшла паста.

Викладіть тісто, що піднялося, на стіл, посипаний борошном, і розкатайте в пласт розміром приблизно як аркуш А4.

Розподіліть масло з корицею по тісту і згорніть, як рулет.

Наріжте товсті скибочки і розкладіть зрізом вгору на змащене деко.

Знову накрийте та залиште для підняття на 5-10 хвилин.

Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці близько 20 хвилин.

Глазур

У цукрову пудру влити окріп і олію. Ретельно перемішати до однорідності. Гарячі булочки, не виймаючи з форми залити глазур'ю та посипати мигдальними пластівцями.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синабони з корицею: дуже простий рецепт 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
27.02.2023 1993
Еще материалы раздела «Суспільство»