<
НОВИНИ ДНЯ: Через затримку Конгресом допомоги Україна втратила території на сході, – Білий дім  Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни  Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготуваннявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.02.2023 421

В Україні імпорт електроенергії наближається до нуля, – Укренерго

Станом на ранок 27 лютого дефіциту потужності в енергосистемі України немає, а імпорт електроенергії наближається до нуля.

Про це повідомляє у Facebook НЕК "Укренерго".

"Споживання поступово зростає до рівня робочого дня. Дефіцит потужності в енергосистемі відсутній і наразі не прогнозується. В енергосистемі працюють усі види електростанцій. Через водопілля активно працюють гідроелектростанції. Імпорт електроенергії наближається до нуля", – йдеться у повідомленні.

Однак з початком робочого тижня та підвищенням споживання на Одещині далися взнаки наслідки російських обстрілів – сталося аварійне відключення окремих елементів системи передачі в регіоні.

Ремонтні бригади вже працюють над усуненням пошкоджень та відновленням енергоживлення.

"В решті регіонів мережеві обмеження відсутні. На всіх енергооб’єктах, які раніше зазнали пошкоджень від ракетних та дронових атак росіян, тривають ремонти для відновлення їх функціоналу та підвищення надійності передачі електроенергії", – поінформували в Укренерго.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні імпорт електроенергії наближається до нуля, – Укренерго 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
27.02.2023 421
Еще материалы раздела «Суспільство»