<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.02.2023 4044

Гуляш зі свинини: ідеальна страва для будь-якого гарніру

Тушковане м'ясо і густа підлива ідеально підходить для подавання практично до будь-якого гарніру: до рису, картопляного пюре, макаронів або тушкованих овочів.

Гуляш готується зі свіжого м'яса з додаванням цибулі, моркви та спецій. Таке м'ясо ніколи не набридає, тож якщо у вас мало часу, готуйте його на два, три дні, змінюючи тільки гарніри. Пише ТСН. 

Складники

  • м'ясо свинини – 800 г;
  • вода – 800 мл;
  • цибуля ріпчаста – 2 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • томатна паста – 1,5 ст. л;
  • борошно – 1,5 ст. л;
  • вершкове масло – 40 гр;
  • цукор – 1 ч. л.;
  • сіль;
  • лавровий лист – 2 шт.;
  • паприка – 1 ч. л.;
  • перець чорний мелений – 0,5 ч. л;
  • олія – 3 ст. л

Приготування

М'ясо промийте, обсушіть і наріжте невеликими шматочками. У глибокій сковороді розігрійте олію та обсмажте м'ясо на сильному вогні до золотистої скоринки.

Наріжте дрібно цибулю, натріть на терці моркву. Обсмажте цибулю до золотистого кольору, додайте моркву, томатну пасту і злегка обсмажте. Викладіть овочі до м'яса, додайте гарячу воду, цукор, сіль, паприку, лавровий лист, перець. Закрийте кришкою, доведіть до кипіння та тушкуйте м'ясо з овочами на повільному вогні 30 хвилин.

На розігріту сковороду викладіть вершкове масло і всипте борошно, обсмажте до золотистого кольору, постійно помішуючи. Влийте сто грамів води, добре перемішайте, щоб не було грудочок, викладіть у сковороду з м'ясом та овочами. Тушкуйте гуляш 30 хвилин. Підлива має загуснути, а м'ясо стати м'яким.

Поради

  • Таку підливу можна приготувати на м'ясному або курячому бульйоні.
  • М'ясо використовуйте будь-яке.

Оценка материала:

5.00 / 2
Гуляш зі свинини: ідеальна страва для будь-якого гарніру 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
28.02.2023 4044
Еще материалы раздела «Суспільство»