<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю  В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пунктвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.03.2023 1512

Прогноз погоди на 3 березня: в Україні без опадів, температура до +11°

Мороз досі тримається у Карпатах.

У п'ятницю, 3 березня, вночі в Україні буде мороз, але вдень температура повітря підніметься до плюсової. Опадів не очікується. Пише ТСН. 

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

В регіонах буде хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вітер переважно західний, 5-10 м/с.

Вночі температура повітря буде від +2° до -3° морозу, але в Карпатах стовпчики термометрів опустяться до 5-10° морозу. Вдень в Україні від 2° до 7° тепла. Втім, на Закарпатті та крайньому півдні країни повітря прогріється до +11°.

Прогноз погоди на Київщині

В регіоні 3 березня буде мінлива хмарність, але без істотних опадів. Швидкість західного вітру - 5-10 м/с.

Температура повітря в Київській області вночі буде від 2° тепла до 3° морозу, а вдень - 2-7° тепла. В Києві вночі стовпчики термометрів покажуть 0-2° морозу, а вдень - 4-6° тепла.

Нагадаємо, синоптики розповіли, що березень буде теплим. Середня місячна температура очікується 2-7° тепла, що на 2 градуси вище за норму.

Оценка материала:

5.00 / 2
Прогноз погоди на 3 березня: в Україні без опадів, температура до +11° 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
03.03.2023 1512
Еще материалы раздела «Суспільство»