НОВИНИ ДНЯ: Страх і сумніви Заходу. Чому Україні не дають "далекобійність" для ударів по Росії  Коли до України прийде осіннє похолодання: прогноз   Осінь в Україні розпочнеться зі спекотної погоди без опадів  Якою погодою завершиться літо: прогноз на 31 серпня  Нідерланди не обмежують використання Україною винищувачів F-16, - командувач армії  Напередодні вихідних Київ розігріє до +32°  Спека в Україні не припиняється: де 30 серпня буде найгарячіше всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.03.2023 798

Коли в Україні завершиться опалювальний сезон: відповідь "Нафтогазу"

Українців закликали ощадливо споживати опалення.

29c76f9d146b9db46357c108e3cdc5b3_03.03.23

В Україні опалювальний сезон, ймовірно, триватиме до початку квітня. Якщо ж погода буде холодною, теплопостачання можуть продовжити.

Про це повідомив голова правління НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов у ефірі телемарафону.

"Є надії, що зможемо це зробити (завершити опалювальний сезон, - ТСН.uа) на самому початку квітня. Але якщо буде холодно, то теплопостачання триватиме. Але маємо усвідомлювати, що треба економити", - заявив він.

Водночас Чернишов підкреслив, що Україна забезпечена достатнім запасом природного газу на опалювальний сезон, але завершити його хотілося б якомога раніше. Він закликав українців ощадливо користуватися опаленням.

Раніше ми повідомляли, що мешканці Дніпра масово не платять за опалення. У кінці січня сума заборгованості місцевих мешканців складала майже 1,5 мільярда гривень.

Оценка материала:

5.00 / 2
Коли в Україні завершиться опалювальний сезон: відповідь "Нафтогазу" 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
03.03.2023 798
Еще материалы раздела «Суспільство»