<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологинівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.03.2023 1241

Прогноз погоди на 4 березня: в Україні буде сильни вітер, місцями мокрий сніг, температура - до +11°

Синоптики дають штормове попередження.

У суботу, 4 березня, в Україні буде тепла погода, але з сильними поривами вітру. Опадів не очікується. Пише ТСН. 

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

В регіонах буде хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Втім, на півночі вдень місцями невеликий дощ та мокрий сніг. Вітер західний, південно-західний, 7-12 м/с. Вдень в областях, крім південної частини, пориви сягатимуть 15-20 м/с.

Вночі температура повітря буде від 2° тепла до 3° морозу, але в Карпатах стовпчики термометрів опустяться до  2-7° морозу. Вдень в Україні від 3° до 8° тепла. Втім, на крайньому півдні країни повітря прогріється до +6°-11°.

Прогноз погоди на Київщині

В регіоні 4 березня буде хмарно з проясненнями. Вночі без опадів, але вдень місцями буде невеликий дощ та мокрий сніг.  Швидкість західного вітру - 7-12 м/с. Але вдень пориви можуть сягнути 15-18 м/с.

Температура повітря в Київській області вночі буде від 2° тепла до 3° морозу, а вдень - 3-8° тепла. В Києві вночі стовпчики термометрів покажуть близько 0, а от вдень буде  4-6° тепла.

Нагадаємо, синоптики розповіли, що березень буде теплим. Середня місячна температура очікується 2-7° тепла, що на 2 градуси вище за норму.

Оценка материала:

5.00 / 1
Прогноз погоди на 4 березня: в Україні буде сильни вітер, місцями мокрий сніг, температура - до +11° 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
04.03.2023 1241
Еще материалы раздела «Суспільство»