<
НОВИНИ ДНЯ: Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозки  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травня  Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
06.03.2023 879

Прогноз погоди на 6 березня: в Україні буде тепло, але місцями сніг та ожеледиця

Вночі тримається мороз.

У понеділок, 6 березня, вночі буде триматися мороз, але вдень буде тепло. В Україні місцями прогнозують сніг та ожеледицю. Пише ТСН. 

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

В регіонах буде хмарно з проясненнями. На заході та півночі буде невеликий сніг. На дорогах подекуди ожеледиця. На решті території без істотних опадів. Вітер південно-західний, західний, 7-12 м/с.

Вночі температура повітря у більшості областей буде 1-6° морозу. Вдень стовпчики термометрів покажуть 1-6° тепла. На півдні повітря прогріється до +5-10°. На півдні України повітря прогріється до +5-10°.

Прогноз погоди на Київщині

В регіоні буде хмарно з проясненнями. Синоптики попереджають про невеликий сніг. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с.

Температура повітря в Київській області вночі буде -1-6°, а вдень - до +6°. В Києві вночі стовпчики термометрів покажуть 2-4°, а от вдень буде до 4° тепла.

Нагадаємо, в Укргідрометцентрі оприлюднили прогноз на березень. Так, перший місяць весни буде теплим. Середня температура очікується 2-7° тепла, що на 2 градуси вище за норму.

Оценка материала:

5.00 / 1
Прогноз погоди на 6 березня: в Україні буде тепло, але місцями сніг та ожеледиця 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
06.03.2023 879
Еще материалы раздела «Суспільство»