<
НОВИНИ ДНЯ: Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  Голова Держаної авіаційної служби розповів про умови та ризики відновлення польотів  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16  Синоптикиня попередила про похолодання: де будуть заморозки  Чому спікер Джонсон погодився на допомогу Україні — The New York Times  Допоможе виграти війну чи просто її подовжить: Зеленський про роль допомоги США  Включно з ATACMS: коли США можуть відправити зброю Україні – відповідь сенаторавсі новини дня
Прес-релізи
Нерухомість
07.03.2023 215

Житлова нерухомість в Ірпені: критерії вибору

Ірпінь – це прекрасне місце для життя під Києвом. Це місто приваблює, як нових мешканців, які обирають нове місце для життя, так і інвесторів, які хочуть вкласти гроші в нерухомість.

Однак, як обрати найкращу житлову нерухомість в Ірпені? Які критерії слід врахувати при виборі? Давайте спробуємо розібратися далі.

1. Місцезнаходження. В першу чергу слід звернути увагу на місцезнаходження новобудови. Ірпінь, в цьому питанні, має ідеальне розташування, адже для тих, хто шукає спокійне життя поза містом – це саме те, що потрібно. А для тих, хто працює або вчиться у Києві, буде зручно дістатися до столиці – від Ірпеня до Києва всього 15 хвилин їзди.

2. Інфраструктура. Це ще один вкрай важливий критерій при виборі житла. Важливо мати вільний доступ до магазинів, шкіл, дитячих садочків, медичних закладів та інших необхідних установ. Ірпінь має дуже розвинену інфраструктуру. А крім того, ще й велику кількість парків, скверів та різноманітних спортивних майданчиків.

3. Будинок і квартира. Коли ви купуєте житло в новобудові, важливо звернути увагу на якість будівництва. Дізнайтеся про досвід обраної вами будівельної компанії, її репутацію, наявність дозвільної документації та інше.

4. Ціна. Ще одним, не менш важливим пунктом, є ціна. Визначте свій бюджет та шукайте нерухомість, яка буде відповідати вашим фінансовим можливостям. Або, якщо ви бажаєте скористатися державним іпотечним кредитуванням, або взяти розстрочку від забудовника – одразу шукайте будівельні компанії, що надають такі фінансові інструменти.

5. Планування та метраж. Ще одна важлива характеристика при виборі майбутнього житла. Обирайте саме ту нерухомість, яка відповідатиме вашим потребам та бажанням, або розглядайте квартири з можливістю перепланування.

Ще одним вкрай важливим моментом, на який слід звернути особливу увагу перед купівлею житла, є вибір забудовника. Ринок нерухомості дуже великий, тож щоб не стати жертвою шахрайства чи некомпетентності забудовника – необхідно вивчити ринок, дослідити відгуки про будівельну компанію, ознайомитися з портфелем забудовника. Важливо, щоб він мав не тільки житлові комплекси на етапі будівництва, а й вже здані в експлуатацію будинки.

Також зверніть увагу на правові питання. Перед купівлею нерухомості слід уважно вивчити документи (договір, право власності, технічна документація, дозволи на будівництво, тощо).

Найвідомішим та одним із найбільших забудовників Ірпеня вважається Будівельна Група Синергія. Ця компанія розвиває ринок нерухомості та зводить житлові будинки з 2010 року. В своїй роботі компанія використовує тільки найкращі матеріали на будмайданчику та передові технології в будівництві.

А окрім зведення житлових комплексів, займається також і розвитком інфраструктури міста (реконструює дороги, будує зупинки громадського транспорту, займається озелененням районів та благоустроєм парків, будує дитячі садочки та школи).

Звернувшись до Будівельної Групи Синергія, ви можете розглянути квартири під Києвом різного метража та планування. Це може бути як житло в готовому будинку, так і квартира в новобудові, що ще знаходиться на етапі будівництва.

Якщо для вас важливо, щоб ви швидко могли дістатися з дому до столиці – рекомендуємо звернути увагу на такий проєкт БГ Синергія, як ЖК Сіті Парк. Це житловий комплекс, що знаходиться в оточенні соснового лісу, а дорога до Києва займе всього 15 хвилин.

Отже, враховуючи всі вищезазначені фактори, ви зможете знайти оптимальний варіант житла в цьому прекрасному місті під Києвом.

Оценка материала:

5.00 / 2
Житлова нерухомість в Ірпені: критерії вибору 5.00 5 2
Прес-релізи / Нерухомість
07.03.2023 215
Еще материалы раздела «Нерухомість»