<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.03.2023 1850

В Україні помітно похолодає. Синоптик дала прогноз на вихідні

Сильні дощі, які очікують 11 березня, зіпсують погоду і у неділю, 12 березня. В Україні суттєво похолоднішає.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз погоди синоптика Наталки Діденко в Facebook.

"Дощі, часом навіть сильні, очікуються завтра, 11-го березня, в Україні", - розповіла вона.

За словами синоптика, завтра буде тепло, +10...+14 градусів, на заході та півночі трохи свіжіше, +7...+11 градусів.

"У неділю, 12-го березня, в Україні опадів поменшає, тепла також стане менше, похолоднішає вдень до +3...+8 градусів", - констатувала Діденко.

Погода у Києві

У Києві завтра очікується дощова, вітряна погода, напрямок вітру - південно-східний з переходом у неділю - на північно-західний.

Температура повітря 11-го березня очікується в межах +7...+9 градусів, в неділю опади припиняться, але похолоднішає до +4 градусів.

Як повідомлялося, погода в Україні у березні 2023 року буде із приємними теплими сюрпризами, весна прийде рано, але й без періодів похолодання не обійтися.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні помітно похолодає. Синоптик дала прогноз на вихідні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
11.03.2023 1850
Еще материалы раздела «Суспільство»