<
НОВИНИ ДНЯ: Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росією  Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не станевсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.03.2023 913

Чим погода у травні здивує українців

У травні практично не буде дощових днів

Після похмурої погоди у квітні, травень також не порадує українців сонячними днями. Синоптики передають, що останнього місяця весни погода здебільшого буде хмарною, але практично без опадів. Пише telegraf.com.ua.

Так, згідно з прогнозами сайту Meteoprog, з перших днів травень принесе із собою теплу погоду. На початку місяця температура повітря вдень сягатиме +22..+23 градусів. Вночі стовпчики термометрів будуть падати до позначки +10..+11 градусів.

У середині місяця очікується невелике похолодання. Синоптики зазначають, що його варто очікувати із 13 числа. Температура повітря впаде до +19 градусів, а в наступні кілька днів буде мінливою від +18 до +20 градусів. Проте вже з 19 травня знову прийде потепління. До кінця місяця очікується до +23..+24 градусів вдень та до +14 градусів вночі.

На опади цього року травень не буде багатим. У прогнозі зазначено, що третього місяця весни буде лише один дощовий день — 30 травня. У решту днів погода буде похмурою. Сонячна погода буде лише 16 та 27 травня.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чим погода у травні здивує українців 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
12.03.2023 913
Еще материалы раздела «Суспільство»