<
НОВИНИ ДНЯ: Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росією  Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температуравсі новини дня
Життя та Стиль
Спорт
13.03.2023 449

19-річний український гімнаст завоював дві медалі на етапі Кубка світу в Баку

Ілля Ковтун виграв "срібло" у вільних вправах і на паралельних брусах.

Український гімнаст Ілля Ковтун виборов дві медалі на етапі Кубка світу в Баку (Азербайджан). Пише ТСН. 

19-річний спортсмен з Черкас став срібним призером у вільних вправах і на паралельних брусах.

У вільних вправах українець у фіналі набрав 13,933 бала. Його випередив лише Мілад Карімі з Казахстану (14,2 бала). Третім став американець Райлі Лус (13,733 бала).

У змаганнях на паралельних брусах виступ Ковтуна в фіналі судді оцінили у 15,366 бала. Українець лише 0,034 бала поступився переможцю Карлосу Юло з Філліпін. "Бронзу" взяв француз Камерон Лі-Бернар (14,6 бала).

Додамо, що цього року Ковтун двічі вигравав "золото" на паралельних брусах на етапах Кубка світу. Українець ставав найкращим на змаганнях у німецькому Котбусі та катарській Досі.

Оценка материала:

5.00 / 2
19-річний український гімнаст завоював дві медалі на етапі Кубка світу в Баку 5.00 5 2
Життя та Стиль / Спорт
13.03.2023 449
Еще материалы раздела «Спорт»