<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.03.2023 1603

Були готові оголосити евакуацію у січні, - Кличко про блекаути в Києві

В Києві були готові оголосити евакуацію в січні, однак погода сприяла тому, щоб кияни не відчували гостро багатогодинні блекаути.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на слова міського голови Києва Віталія Кличка в інтерв'ю Redaktionsnetzwerk Deutschland.

"У січні ми були близькими до того, щоб закликати населення до евакуації. Найважчий блекаут тривав 14 годин. Не було світла, води, опалення. На щастя, погода була м'якою", - заявив Кличко.

Міський голова привітав військову допомогу Німеччини Україні й наголосив на ролі ППО Iris-T, яка допомогла відбивати російські удари. Водночас він закликав прискорити поставки зброї Україні.

Оценка материала:

5.00 / 1
Були готові оголосити евакуацію у січні, - Кличко про блекаути в Києві 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
13.03.2023 1603
Еще материалы раздела «Суспільство»