<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.03.2023 3921

Синоптик розповіла, коли в Україну повернеться тепло і дала прогноз на найближчі дні

Синоптик прогнозує найближчими днями погодні гойдалки - то тепло, то холодніше. Хоча вже на вихідних в Україну повернеться тепла весна.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз синоптика Наталки Діденко у Facebook.

"Все ж у більшості областей України переважатиме суха повітряна маса антициклонального походження, лише вночі на Волині, у Рівненській області, а ввечері завтра на півдні Криму пройде невеликий дощ", - розповіла вона.

Вітер південного напрямку, ймовірні штормові пориви до 15-20 метрів за секунду. Крім того, за її словами, в Україні завтра сильний вітер, сухе повітря, сонячно, до +15...+18 градусів.

"Протягом дня +10...+15 градусів, в західних областях +12...+18 градусів. Трохи свіжіше буде на сході України та на узбережжі морів, +7...+10 градусів", - констатувала синоптик.

Погода в Києві

У Києві у вівторок стовпчики термометрів піднімуться до чудових +12, +13 градусів.

"Проте буде в столиці завтра сильний вітер", - попередила Діденко.

У середу суттєво похолоднішає в західних областях, у четвер - майже повсюди.

За словами Діденко, на вихідних в Україну знову повернеться весняне тепло.

Оценка материала:

5.00 / 1
Синоптик розповіла, коли в Україну повернеться тепло і дала прогноз на найближчі дні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
13.03.2023 3921
Еще материалы раздела «Суспільство»