<
НОВИНИ ДНЯ: Жорстока, радянська людина: що західні ЗМІ пишуть про нового наступника Шойгу Бєлоусова  Американська військова допомога Україні вже в дорозі — Блінкен  Війна Росії в Україні: Шольц дав обіцянку  Курячі стегенця, мариновані в кефірі: простий рецепт  Наскільки задоволені життям українські біженці у Німеччині, Польщі та Чехії, - опитування  Скільки українських біженців готові колись повернутися з Європи − дані опитування шокують  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомовсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
14.03.2023 1093

Невеликі дощі та до +18 градусів: прогноз погоди на тиждень

В Україні цього тижня буде практично без опадів, місцями очікуються невеликі дощі. При цьому температура повітря прогріється до +18 градусів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз Укргідрометцентру у Facebook.

Так, 14 березня буде без опадів. У західних, вдень і в північних та центральних областях місцями очікуються пориви південного вітру 15-20 м/с. областях місцями очікуються пориви південного вітру 15-20 м/с. Температура повітря вночі коливатиметься від +3 до -3 градусів, у Карпатах та східних областях опуститься до -6. Удень прогнозується +9 +14 градусів, а на Прикарпатті до +18.

У середу та четвер у західних областях очікуються помірні опади, дощ із переходом у мокрий сніг. Температура 15 березня буде в межах +3 +9 градусів, а 16 березня 0 +6 градусів.

На решті території країни буде переважно без опадів, лише у східних, Сумській, Полтавській, Дніпропетровській та Запорізькій областях вдень місцями невеликий дощ. Температура вночі від 4 градусів тепла до 2 градусів морозу, вдень +7 +14.

У п'ятницю в Україні буде без опадів, лише у східних областях, вночі 17 березня і в південно-східній частині місцями невеликий дощ, а вночі з мокрим снігом. Температура 17 березня вночі становитиме +1 +7 градусів, а в західних і північних областях близько 0. Вдень очікується +5 +11 градусів, а на півдні та сході країни до +15.

Нагадаємо, 14 березня в Україні опади не прогнозуються. Проте подекуди можливі пориви вітру.

Оценка материала:

5.00 / 1
Невеликі дощі та до +18 градусів: прогноз погоди на тиждень 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
14.03.2023 1093
Еще материалы раздела «Суспільство»