<
НОВИНИ ДНЯ: Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіків  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозки  США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
14.03.2023 10612

+18 градусів: синоптикиня розповіла, коли в Україну прийде потепління

За словами синоптикині Наталки Діденко, вже цими вихідними до більшості регіонів повернеться весняне тепло.

В Україні настане різке потепління вже у вівторок, 14 березня. Про це розповіла синоптикин Наталка Діденко у своєму "Телеграм"-каналі. Пише focus.ua.

За її словами, помітно потеплішає в західних областях, там протягом дня очікується від +12 до +18 градусів за шкалою Цельсія. У більшості інших регіонів потеплішає трохи менше — від +10 до +16 градусів.

А ось в інші будні дні зберігатиметься прохолодна погода. У вихідні, за прогнозом, в Україну прийде потепління.

"У середу суттєво похолодає в західних областях, у четвер майже всюди, а найближчі субота й неділя знову повернуть в Україну весняне тепло", — розповіла Наталка Діденко.

Погода в Києві у вівторок, 14 березня

Після похмурих вихідних і дощового понеділка 14 березня в Києві варто очікувати на теплу погоду. Температура повітря в столиці досягне +12, +13 градусів. Але водночас у Києві у вівторок очікується сильний вітер.

Коли в Україні настане потепління +15 градусів

За даними порталу Weather Forecast, у четвер, 23 березня, в Україну прийде потепління. У південних регіонах температура повітря складе до +15 градусів, у решті України стовпчики термометрів зберігатимуться на рівні +10, +12 градусів.

Із 24 березня також очікується потепління в західних регіонах, там погода перевищить +15 градусів, а з 25 березня — від +20 градусів. У решті України також потеплішає — температура не опуститься нижче за +13, +14 градусів за шкалою Цельсія.

Оценка материала:

5.00 / 2
+18 градусів: синоптикиня розповіла, коли в Україну прийде потепління 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
14.03.2023 10612
Еще материалы раздела «Суспільство»