НОВИНИ ДНЯ: Деякі рішення Байдена щодо України можуть допомогти Трампу, - Bloomberg  У РФ стурбовані економічними витратами на продовження війни в Україні, - ISW  Як зберегти очищену картоплю, щоб вона не потемніла  На Марсі вода могла бути ще раніше, ніж вважалося: вчені дослідили найстаріший марсіанський метеорит  В Україну йдуть дощі та мокрий сніг: де і коли буде мокро  Погода в Україні різко зміниться: готуйтеся до снігу та морозів  Сніг на сході і заході: синоптик розповіла, яку погоду в Україні очікувати 26 листопадавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.03.2023 2390

Рибні котлети з начинкою: простий рецепт корисної страви

Котлети, приготовлені в такий спосіб, виходять дуже смачними й ситними. У їхньому складі є безліч корисних мікроелементів, які просто необхідні нашому організмові.

Мабуть, кожна людина, яка включає рибу до свого раціону, знає, що це не лише смачно, але й дуже корисно. Це величезне джерело вітамінів, мікроелементів, які сприятливо впливають на людський організм. Загалом, всі види риби корисні для здоров’я, тому для готування можете обрати будь-яку морську рибу. Пише ТСН. 

Інгредієнти:

  • рибне філе – 500 гр.
  • свіже сало – 50 гр.
  • яйця – 4 шт.
  • цибуля – 2 шт.
  • булка без скоринки – 2 шматочки
  • мелені  сухарі – 2 ст. л.
  • часник – 1 зубок
  • чорний мелений перець – за смаком
  • мускатний горіх – за смаком
  • рослинна олія

Приготування

Рибу подрібнити на м’ясорубці разом із булкою та салом, посолити, поперчити, додати одне куряче яйце, мускатний горіх і часник. Три яйця зварити круто й посікти. Цибулю порізати кубиками і спасерувати на олії. З’єднати яйця і цибулю, перемішати.

Мокрими руками з фаршу сформувати кульку й притиснути її долонею, щоб вона стала пласкою. В центрі зробити поглиблення, покласти туди трохи начинки з цибулі та яєць. З’єднати краї, щоб вийшла котлета. Обваляти в сухарях.

На сковороді розігріти олію: підсмажити котлети до повної готовності. Робити це треба на невеликому вогні. Готовими котлети вважаються тоді, коли з обох боків з’явиться апетитна, рум’яна скоринка.

Поради у приготуванні

  • Щоб фарш не прилипав до рук, долоні потрібно змочити водою.
  • Для приготування фаршу можна взяти філе будь-якої риби.
  • Під час формування котлет треба брати стільки фаршу, щоб у нього було легко загорнути начинку.

Оценка материала:

5.00 / 3
Рибні котлети з начинкою: простий рецепт корисної страви 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
15.03.2023 2390
Еще материалы раздела «Суспільство»