НОВИНИ ДНЯ: 28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloomberg  Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочатку  Фінансовий гороскоп на квітень 2024 року  В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°  Лукашенко зламав версію Путіна про "втечу" терористів до України  Загроза наступу РФ на Харків: місцевий депутат про сили РФ у Бєлгородській та Курській областяхвсі новини дня
Політика
Україна
15.03.2023 1060

"З Путіним усе скінчено": Кулеба закликав якнайшвидше прийняти Україну до НАТО та ЄС

Голова МЗС закликав не звертати уваги на російські заяви та погрози.

d523f8b35446a3c70a43d5666cace028_15.03.23

Членство України в НАТО та ЄС стане найкращою гарантією безпеки на європейському континенті, що відповідає інтересам Заходу. Пише ТСН. 

Про це заявив голова МЗС України Дмитро Кулеба на саміті Україна-Оксфорд 2023 "Європейські горизонти для України".

Він зазначив, що вступ України до НАТО не повинен мати вигляд благодійності чи відкупу.

"Воно становить прагматичний інтерес для самої європейської спільноти. Членство України в ЄС та НАТО стане гарантією довгострокового миру та стабільності. Натомість подальша невизначеність була би дуже необачною", - сказав він.

Він зазначив, що якщо західні країни надалі зволікатимуть з прийомом України до НАТО та ЄС, це спонукатиме Росію проводити нові агресії проти України. Також він закликав не оглядатися на те, що говорять у Москві.

"З Путіним все скінчено. Він виклав усі свої карти на стіл. Він банкрут. Але Україна має перемогти, щоб він не отримав винагороду за все вчинене. Ми обов’язково здобудемо її за тривкої та вчасної підтримки партнерів", - додав голова МЗС.

Нагадаємо, раніше геополітичний аналітик Кшиштоф Войчал заявив, що після поразки в Україні диктатор РФ Володимир Путін може вибрати наступною мішенню Молдову.

Раніше ми інформували, що у ЦРУ розповіли про вирішальні місяці війни. Путін сподівається, що час зіграє йому на руку і західні партнери України втомляться допомагати Києву.

Оценка материала:

5.00 / 2
"З Путіним усе скінчено": Кулеба закликав якнайшвидше прийняти Україну до НАТО та ЄС 5.00 5 2
Політика / Україна
15.03.2023 1060
Еще материалы раздела «Україна»