<
НОВИНИ ДНЯ: Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паскивсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
15.03.2023 1250

У Києві приберуть непотрібні блокпости, а на деяких проведуть ревізію

Інженерні споруди, які будуть виконувати свою безпекову функцію, залишатимуться.

21cdd72d0cff97d6a50a357a95b09cc1_15.03.23

У Києві повністю приберуть непотрібні блокпости, а деякі переведуть у режим "спання". Втім, частину блокпостів та інженерних споруд залишаться функціонувати. Пише ТСН. 

Про це повідомив керівник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

"Інженерні споруди, які й надалі повинні виконувати свою безпекову функцію для столиці, залишатимуться. Але їхні складові будуть вдосконалені: непридатні бетонні блоки, мішки з піском, протитанкові їжаки замінять на нові, укріплять бліндажі, приведуть до ладу окопи", - пояснив він.

У так званому режимі "спання" залишать ті інженерні загородження, які матимуть значення для оборони міста. За необхідності їх оперативно повернуть на місце. На таких "сплячих" інженерних загородженнях проведуть ревізію, наголосив Попков.

"Решту системи інженерних загороджень Києва, у яких немає зараз потреби, демонтують. Такі блокпости приберуть з проїжджої частини, вивезуть бетонні блоки, мішки з піском та протитанкові їжаки, будуть засипані окопи, демонтовані бліндажі", - розповів Попко.

За його словами, такі дії зроблять Київ більш комфортним для мешканців.

Оценка материала:

5.00 / 3
У Києві приберуть непотрібні блокпости, а на деяких проведуть ревізію 5.00 5 3
Життя та Стиль / Столиця
15.03.2023 1250
Еще материалы раздела «Столиця»