<
НОВИНИ ДНЯ: Як правильно оформити реструктуризацію кредиту і чому це потрібно робити  В Україну вже йде потепління: де в четвер пригріє, а де пройдуть дощі  Хакери КНДР крадуть криптовалюту на мільйони доларів і успішно відмивають, - Reuters  Мобілізація в Україні. Повний перелік хвороб, з якими точно не беруть на службу  Путін проголосив героями Росії канібалів і маніяків, – Кислиця в Радбезі ООН  Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецептвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.03.2023 1020

Прогноз погоди на 16 березня: в Україні буде тепло, але дощитиме

Місцями буде сніг.

У четвер, 16 березня, в Україні буде тепла погода, але з опадами. Місцями буде ожеледиця, а також туман. Пише ТСН. 

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

В регіонах буде хмарно з проясненнями. На заході прогнозують мокрий сніг. У Харківській, Дніпропетровській та Запорізькій областях - дощ. На півночі - невеликий дощ. Втім, на решті території без істотних опадів.

В західних областях місцями ожеледиця. У більшості південних та центральних регіонів вночі та вранці туман. Вітер переважно північно-західний 7-12 м/с.

Вночі у більшості областей температура буде від 0° до 5° тепла. Вдень синоптики прогнозують 8-13° тепла, а в західних та північних, областях -  лише +4-9°.

Прогноз погоди на Київщині

У регіоні 16 березня березня буде хмарно з проясненнями. Вночі буде без істотних опадів, але вдень дощитиме. Швидкість північно-західного вітру, 7-12 м/с.

Вночі температура повітря в Київській області буде 0-5° тепла, вдень - 4-9° тепла. У Києві вночі стовпчики термометрів покажуть 2-4° тепла, а вдень піднімуться до +5-7°.

Нагадаємо, в Україні протягом останніх днів дуже стрімко змінюється погода. Тенденція наближається до того, що скоро буде переважати плюсова температура. Втім, зараз вночі стабільно невеликий мінус практично по всій території країни.

Оценка материала:

5.00 / 2
Прогноз погоди на 16 березня: в Україні буде тепло, але дощитиме 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
16.03.2023 1020
Еще материалы раздела «Суспільство»