<
НОВИНИ ДНЯ: Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозки  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травня  Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.03.2023 832

Холодний і мокрий місяць: синоптики здивували прогнозом на квітень

Погода у квітні не порадує своїм теплом

Після холодної погоди у березні, коли середня температура повітря опуститься нижче за історичну позначку за останнє десятиліття, квітень також не порадує українців теплими та сонячними днями. Пише telegraf.com.ua.

Другий місяць весни цього року буде холодним. Водночас порівняно з березнем температура повітря йтиме на підвищення. У середньому у квітні очікується до +9 градусів тепла вдень. Про це повідомляє видання FromUa.

Невелике потепління очікується лише ближче до кінця місяця. Температура повітря до того часу вже підійматиметься до +12 градусів вдень.

Зазначається, що квітень цього разу принесе українцям не лише холодну погоду, а й велику кількість опадів. Вони очікуються з 1 та по 27 число. У середньому у другому місяці весни прогнозується до 11 днів із випаданням опадів.

Водночас синоптики сайту Meteoprog передають, що середня погода в Україні у квітні цього року може сягати вищих позначок, а дощових днів, ймовірно, може бути менше.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав, що синоптики розповіли, якою буде погода в Україні у травні і яких сюрпризів варто очікувати у середині місяця.

Оценка материала:

5.00 / 2
Холодний і мокрий місяць: синоптики здивували прогнозом на квітень 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
16.03.2023 832
Еще материалы раздела «Суспільство»