<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
18.03.2023 5465

Комендантську годину у Києві скорочують: як працюватимуть магазини і транспорт

У Києві планують скоротити комендантську годину з 00:00 26 березня. Разом з цим у столиці продовжать роботу громадського транспорту та магазинів.

facebook_com_patrolpolice_gov_ua_3_25_650x410_18.03.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на мера Києва Віталія Кличка.

За його словами, метрополітен та наземний громадський транспорт змінять графік роботи відповідно до часу комендантської години - тобто, працюватимуть на годину довше.

До того ж, магазини, торговельні центри та ресторани також продовжать свою роботу - з урахуванням часу, щоб їхні працівники могли дістатися додому до початку комендантської години.

Окрім того, у Київській області комендантську годину теж скоротять. Її тривалість буде такою ж, як і у столиці.

Оценка материала:

5.00 / 2
Комендантську годину у Києві скорочують: як працюватимуть магазини і транспорт 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
18.03.2023 5465
Еще материалы раздела «Столиця»