<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитування  Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіоніввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.03.2023 1191

На вихідних Україну прогріє до +15°

Цими вихідними у деяких регіонах повітря прогріється до +15°С, а вже з понеділка потеплішає по всій країні. Невеликі дощі пройдуть лише на сході країни у неділю. Однак уночі стовпчики термометрів подекуди опустяться нижче нуля.

Про це Укрінформу повідомили в Sinoptik.ua.

Так, у суботу, 18 березня, на більшій частині України очікується мінлива хмарність, на заході країни день буде сонячним. Опадів не передбачається. На заході, південному заході, південному сході та півдні країни повітря прогріється до +9…+12 °С, у північних, центральних та східних регіонах — до +7…+9 °С.

Уночі на заході можливі морози до -5 °С, у північних областях, а також на Харківщині, Кіровоградщині та Дніпропетровщині буде близько 0 °С. На півдні, у Запорізькій, Одеській, Донецькій та Луганській областях уночі обійдеться без морозів – до +2…+5 °С.

Кінець тижня буде теплим та безхмарним у більшості регіонів. У неділю невеликий дощ пройде лише на Донеччині, Луганщині та Харківщині. На заході країни стовпчики термометрів покажуть близько +15 °С, на півдні та в центрі – +10…+12 °С, у східних та північних областях – +6…+9 °С.

Уночі на більшій частині країни очікується близько 0 °С. На півдні, у Луганській, Донецькій, Дніпропетровській та Запорізькій областях буде тепліше – до +4 °С. А найхолоднішими ночі будуть на Буковині, Чернігівщині та Сумщині – до -3 °С.

Наступний тиждень розпочнеться з невеликої хмарності без опадів, лише на заході країни пройдуть невеликі дощі. Погода у понеділок буде теплою по всій Україні. Вдень у Донецькій, Луганській, Харківській, Чернігівській, Полтавській та Сумській областях термометри покажуть +9…+11 °С, у решті регіонів буде ще тепліше – +12…+14 °С. Однак вечори та ночі все ще будуть прохолодними – лише +2…+4 °С.

Оценка материала:

5.00 / 2
На вихідних Україну прогріє до +15° 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
18.03.2023 1191
Еще материалы раздела «Суспільство»