НОВИНИ ДНЯ: Деякі рішення Байдена щодо України можуть допомогти Трампу, - Bloomberg  У РФ стурбовані економічними витратами на продовження війни в Україні, - ISW  Як зберегти очищену картоплю, щоб вона не потемніла  На Марсі вода могла бути ще раніше, ніж вважалося: вчені дослідили найстаріший марсіанський метеорит  В Україну йдуть дощі та мокрий сніг: де і коли буде мокро  Погода в Україні різко зміниться: готуйтеся до снігу та морозів  Сніг на сході і заході: синоптик розповіла, яку погоду в Україні очікувати 26 листопадавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
19.03.2023 2598

Пісочне печиво на майонезі: рецепт випічки, яка тане в роті

Для смачного, простого печива, що тане в роті, обов'язково використовуйте майонез із високим відсотком жирності. Така випічка виходить ніжною та розсипчастою.

Це печиво може бути будь-якої форми та розміру, робіть його таким, як вам подобається. Пише ТСН. 

Складники

  • вершкове масло – 100 г;
  • цукор – 60 г;
  • жовток – 1 шт.;
  • майонез – 2 ст. л.;
  • борошно – 250 г;
  • розпушувач – 1 ч. л.;
  • ванільний цукор;
  • сіль – щіпка.

Приготування

Олію кімнатної температури розітріть із цукром та сіллю. Додайте ванільний цукор, жовток, майонез і просіяне борошно з розпушувачем.

Замісіть м'яке тісто, загорніть його в плівку і покладіть в холодильник на 30 хвилин. З охолодженого тіста розкатайте джгут і розріжте на шматочки однакового розміру. На деко, застелене пергаментним папером, викладіть печиво. Випікайте в розігрітій духовці за 180 градусів 15 - 20 хвилин до рум'яності.

Поради

Замість ванільного цукру до тіста можна додати лимонну цедру.

Оценка материала:

5.00 / 1
Пісочне печиво на майонезі: рецепт випічки, яка тане в роті 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
19.03.2023 2598
Еще материалы раздела «Суспільство»