<
НОВИНИ ДНЯ: Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнями  Російські кораблі створюють загрозу в Балтійському морі — очільник МЗС Швеції  Рецепт ніжного "Наполеону" з вишнею  Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят  Дощі чи сонце? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Великдень  США хочуть дати фінансову допомогу Україні в кредит, але його можуть списати  Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стілвсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
20.03.2023 1023

Кияни проголосували за перейменування площі Льва Толстого: яку назву обрали

У міськраді незабаром планують ухвалити рішення про перейменування площі.

0c8b4b86d4e3bf4c3719966f28d10b10_20.03.23

У додатку "Київ Цифровий" 20 тисяч громадян проголосували за перейменування площі Льва Толстого на площу Українських Героїв. Відповідний проєкт рішення планують розглянути на найближчому пленарному засіданні Київської міської ради. Пише ТСН. 

Про це повідомляє пресслужба КМДА.

"Площа Українських Героїв – це уособлення всіх українських героїв, як минулого, так і сьогодення. Ми всі безмежно пишаємось воїнами Збройних Сил України, які героїчно боронять нашу Батьківщину", - зазначила депутатка Олеся Пинзеник.

За її словами, українськими героями також є лікарі, волонтери, пожежники та хлібороби, які виконують свої обов'язки в умовах війни. Депутатка впевнена, що питання перейменування площі Льва Толстого об'єднає сесійну залу, а площа Українських Героїв з’явиться в центрі столиці.

Раніше ми повідомляли, що кияни проголосували за нові назви станцій метро "Дружби народів" та "Площа Льва Толстого".

Оценка материала:

5.00 / 3
Кияни проголосували за перейменування площі Льва Толстого: яку назву обрали 5.00 5 3
Життя та Стиль / Столиця
20.03.2023 1023
Еще материалы раздела «Столиця»