<
НОВИНИ ДНЯ: Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі рокивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.03.2023 5786

Які погодні сюрпризи очікують українців до кінця березня: прогноз синоптика

До України йде потепління.

В Україні останніми тижнями кардинально змінюється погода. У третій декаді березня температура повітря скоріше відповідатиме середині квітня.

Про це повідомив синоптик Ігор Кібальчич, пише meteoprog.com. Пише ТСН. 

"В результаті надходження на територію країни теплих і вологих повітряних мас з південно-західної Європи, температурне тло в третій декаді березня очікується суттєво вищим за середні багаторічні показники та буде відповідати скоріше середині квітня", – сказав Кібальчич.

За прогнозом синоптика, у понеділок, вівторок та середу температурний максимум вдень сягатиме +15. У четвер, 23 березня, у західних та Одеській областях вже до 20 градусів тепла.

А у п'ятницю ще більше. "Температура повітря вночі +4…+10, вдень +11…+17, на Одещині +18…+21", – написав Кібальчич.

Раніше синоптикиня Українського гідрометцентру Наталія Птуха повідомила, що поки розслібляти зарано, бо наразі залишається протистояння між зимою і весною. Протягом найближчих кількох днів ймовірні опади змішаної фази саме у західних областях.

Оценка материала:

5.00 / 2
Які погодні сюрпризи очікують українців до кінця березня: прогноз синоптика 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
21.03.2023 5786
Еще материалы раздела «Суспільство»