<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.03.2023 963

Синоптики розказали, яка погода буде в Україні до кінця робочого тижня

Найближчими днями в Україні дощитиме, але з середини тижня опади припиняться.

Цього тижня в Україні місцями очікуються дощі, у середу та четвер вранці на ввечері будуть тумани. Також найближчими днями очікується незначне підвищення температури. Про це розказали в Укргідрометцентрі. Пише УНІАН. 

Погода 21 та 22 березня

За даними синоптиків, сьогодні в західних, місцями і в північних та центральних областях, а у середу на більшій частині території країни очікується невеликий дощ. Температура вночі становитиме 1-6° тепла, вдень 8-14°. 22 березня на Прикарпатті повітря прогріється до 17°. 22 вночі та вранці місцями туман.

Погода 23 березня

У четвер, за даними синоптиків, в Україні буде без опадів, проте вранці та ввечері очікуються тумани. Температура вночі 3-8° тепла, а вдень потеплішає до 12-17°.

Погода 24 березня

Перед вихідними, за даними Укргідрометцентру, також буде без опадів, лише у західних та північних областях вдень місцями очікується невеликий дощ. Температура вночі 3-9° тепла, на півдні та сході 1-6° тепла; вдень повітря прогріється до 12-18°.

Погода на тиждень - прогноз

За даними Погода УНІАН, цього тижня в Україні очікується доволі тепла погода. Температура в багатьох областях підніматиметься до +12°...+15°, а місцями повітря прогріється до +15°...+19°.

Протягом тижня в Україні очікуються дощі, місцями опади будуть сильними. Наприкінці тижня опади охоплять всю країну. Через дощі температура трохи опуститься, до +9°...+13°, лише в окремих областях буде до +16°.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптики розказали, яка погода буде в Україні до кінця робочого тижня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
22.03.2023 963
Еще материалы раздела «Суспільство»