НОВИНИ ДНЯ: Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижня  Дощі, тумани і температурні гойдалки: прогноз синоптика на новий тиждень  Законні цілі. Чи можуть удари по НПЗ "знекровити" Росію та допомогти Україні на фронтівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.03.2023 2131

Ще можливий сніг: синоптик попередив про "сюрпризи" погоди до кінця березня

В Україні з 23 березня очікується підвищення температури повітря. Період потепління закінчиться наприкінці місяця, на зміну йому прийде холодна погода – навіть зі снігом в окремих регіонах.

daa97c8d-aac729617673f0c97e9ae74969571747_23.03.23

Однак похолодання не буде тривалим. Про це на своїй сторінці у Facebook 22 березня повідомив народний синоптик Станіслав Щедрін. Пише OBOZREVATEL.

Він вважає, що в більшості областей потепління відчуватиметься вже з четверга, 23 числа. Погода буде сонячною. У цей період у деяких областях може бути навіть до +19 і +24 тепла.

"Втім, періодично будуть і зливи, іноді навіть із грозами, але ближче до кінця березня ще можливе суттєве похолодання та місцями навіть сніг", – написав Щедрін.

Згідно з прогнозом Укргідрометцентру, 23 березня максимальна температура вдень буде на заході та в центральних регіонах (до +17). Без істотних опадів, лише у Криму невеликий дощ.

24 березня температура повітря підвищиться ще більше в усіх областях (на заході до +19).

25 березня практично по всій країні пройде невеликий дощ (крім сходу та півдня). Температура максимум до +16 у південних областях.

26 березня несильні опади очікуються вже по всій Україні. Повітря в середньому прогріється до +15 (в Одеській, Запорізькій областях – до +16 градусів).

Як повідомляв OBOZREVATEL:

– У квітні-2023 у нашій країні очікується мінлива погода з перепадом температур. Другий місяць весни буде похмурішим, ніж березень.

– За даними Wisemeteo, ця весна буде прохолодною й сухою, а справжнє тепло в Україну прийде лише з другої половини сезону.

Оценка материала:

5.00 / 2
Ще можливий сніг: синоптик попередив про "сюрпризи" погоди до кінця березня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
23.03.2023 2131
Еще материалы раздела «Суспільство»