<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Не лише Patriot. У Повітряних силах розповіли, поставок яких засобів ППО чекає Україна  У Севастополі на ремонті стоять три великі десантні кораблі РФ  "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідкавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.03.2023 597

Ще побачимо сніг? Синоптик дав невтішний прогноз погоди до кінця березня

Наступний тиждень в Україні буде в цілому теплим, з 23 березня температура повітря підвищиться. Стовпчики термометрів подекуди підніматимуться до +24 практично літніх градусів.

Такий прогноз дає народний синоптик Станіслав Щедрін на своїй Facebook-сторінці. Пише apostrophe.ua. 

Він прогнозує, що з 23 березня у більшості областей України очікується потепління до 19 градусів тепла. Іноді повітря прогріватиметься до +24 градусів. Буде багато сонця.

Однак періодично очікуються і сильні дощі, які іноді супроводжуватимуться грозами. Ближче до кінця березня, ще можливе суттєве похолодання. Подекуди прогнозується навіть сніг.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що квітень переважно буде похмурим, проте дощових днів, як і сонячних, теж майже не очікується. На початку місяця денна температура очікується на рівні +13 +14 градусів, а вночі опускатиметься до +3 +4 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ще побачимо сніг? Синоптик дав невтішний прогноз погоди до кінця березня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
23.03.2023 597
Еще материалы раздела «Суспільство»