НОВИНИ ДНЯ: Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижня  Дощі, тумани і температурні гойдалки: прогноз синоптика на новий тиждень  Законні цілі. Чи можуть удари по НПЗ "знекровити" Росію та допомогти Україні на фронтівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.03.2023 583

Ще побачимо сніг? Синоптик дав невтішний прогноз погоди до кінця березня

Наступний тиждень в Україні буде в цілому теплим, з 23 березня температура повітря підвищиться. Стовпчики термометрів подекуди підніматимуться до +24 практично літніх градусів.

Такий прогноз дає народний синоптик Станіслав Щедрін на своїй Facebook-сторінці. Пише apostrophe.ua. 

Він прогнозує, що з 23 березня у більшості областей України очікується потепління до 19 градусів тепла. Іноді повітря прогріватиметься до +24 градусів. Буде багато сонця.

Однак періодично очікуються і сильні дощі, які іноді супроводжуватимуться грозами. Ближче до кінця березня, ще можливе суттєве похолодання. Подекуди прогнозується навіть сніг.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що квітень переважно буде похмурим, проте дощових днів, як і сонячних, теж майже не очікується. На початку місяця денна температура очікується на рівні +13 +14 градусів, а вночі опускатиметься до +3 +4 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ще побачимо сніг? Синоптик дав невтішний прогноз погоди до кінця березня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
23.03.2023 583
Еще материалы раздела «Суспільство»