НОВИНИ ДНЯ: Путін перемагає у виборах у РФ з "рекордним" результатом, - ЦВК  Чи застосує Вашингтон ленд-ліз для України: британський полковник розповів про настрої в США  Путін залякує, проте сам боїться війни з НАТО: в Європі пояснили, навіщо диктатор "сіє страх" на Заході  Коли прийде весняне тепло: прогноз погоди в Україні на п'ять днів  Атака на нафтопереробну галузь Росії: удари українських дронів можуть спричинити кризу — експерт  У порти Одеси незабаром повернуться великі контейнеровози та пороми, - ЗМІ  Прогноз погоди на 19 березня: де в Україні буде дощ і мокрий снігвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.03.2023 807

В Україну ввірветься похолодання, піде сніг: синоптикиня назвала дати різкої зміни погоди

Народна синоптикиня Наталка Діденко повідомила, що наприкінці березня-2023 в Україну може різко увірватися похолодання. У деяких регіонах держави можна очікувати навіть сніг.

Про це вона написала на своєму каналі в Telegram. За словами Діденко, такі погодні умови ймовірні з 28-29 березня. Пише OBOZREVATEL.

"Із наступного тижня, орієнтовно з 28-29 березня, в Україну зайде холодна повітряна маса. Починаючи із західних областей, почне суттєво знижуватися температура повітря і навіть очікується сніг", – ідеться у повідомленні.

За даними сайту Gismeteo, з вівторка, 28 березня, у низці областей прогнозуються нічні морози. Зокрема у центрі та на заході України очікується до -3 градусів, вдень буде +3..+6. Також передбачається невеликий сніг.

Також Наталка Діденко зазначила, що у четвер, 23 березня, в Україні очікується тепла погода. Максимальна температура повітря становитиме +12..+18 градусів, на заході місцями до +20 градусів. Опадів у цей день не прогнозують – повсюди переважатиме суха погода з мінливою хмарністю.

У Києві 23 березня очікується +15..+17 градусів, без істотних опадів. До кінця тижня, а також на вихідних, в Україні переважатиме тепла повітряна маса з періодичними дощами.

Як повідомляв OBOZREVATEL:

– у квітні-2023 у нашій країні очікується мінлива погода з перепадом температур. Другий місяць весни буде похмурішим, ніж березень.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україну ввірветься похолодання, піде сніг: синоптикиня назвала дати різкої зміни погоди 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
23.03.2023 807
Еще материалы раздела «Суспільство»