<
НОВИНИ ДНЯ: Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали заміну  Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Уряд України оприлюднив дані про зарплати прем’єра та віце-прем'єрів  Чи є загроза з Придністров’я: у ГУР доповіли про ситуацію зараз  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Нафтогазова галузь РФ зіткнулася з кадровими проблемами через мобілізацію, - Bloomberg  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновниківвсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
01.10.2010 18:51 16017

В июле ТМ OREANDA увеличила объем продаж шампанского на 42%

В июле объем продаж шампанских вин ТМ «OREANDA» вырос на 42 % по сравнению с аналогичным периодом прошлого года. Всего в июле реализовано 192 тыс. л продукции.

 

«В 2009  году мы вложили более 2 млн. гривен инвестиций в цех шампанизации. Это позволило увеличить мощности предприятия на 50%. Но только объем продаж отражает реальный спрос на продукт, произведенный по французской технологии. В летний период на предприятие поступило множество положительных отзывов от потребителей, и в первую очередь от тех, кто приехал в Украину на отдых и здесь впервые попробовал наше шампанское»,  -  рассказывает Дарья Мартынова, бренд-менеджер ТМ «OREANDA».
Напомним, что в августе по итогам Международного конкурса «Ялта. Золотой Грифон – 2010» шампанское ТМ «OREANDA Брют» получило звание «Лучшее игристое года». 1 марта 2010 года вина «OREANDA» были удостоены ЗОЛОТОГО ПРИЗА ЗА КАЧЕСТВО (GOLDEN AWARD FOR QUALITY) в Париже. Это вторая престижная награда ТМ «OREANDA» на родине виноделия – во Франции.  

Справка:
Вина ТМ «OREANDA» производятся на одном из крупнейших предприятий юга Украины – ДП «Крымский Винный Дом», расположенном в сердце исторической Феодосии. Вся продукция ТМ «OREANDA» изготавливается по классическим европейским технологиям, включающим полный цикл производства вина. Активная стратегия развития позволила предприятию еще в июне 2008г. подтвердить высокое качество своей продукции тремя международными сертификатами (ISO 9001 – Система менеджмента качества; ISO 22000 – Система менеджмента пищевой безопасности; ISO 14001 – Система экологического менеджмента).
ДП «Крымский Винный Дом» владеет значительными площадями собственных виноградников – 1 тыс. 400 га. На виноградниках «Крымского Винного Дома» выращиваются элитные сорта винограда: Сильванер, Шардоне, Алиготе, Совиньон, Пино блан и др. На заводе разливаются сортовые и купажные натуральные ординарные вина.

Оценка материала:

4.33 / 6
В июле ТМ OREANDA увеличила объем продаж шампанского на 42% 4.33 5 6
Прес-релізи / Товари та послуги
01.10.2010 18:51 16017
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • Як обрати біотуалет для інваліда Як обрати біотуалет для інваліда

    Після повної чи часткової втрати активності та можливості переміщатися самостійно, людина не може обслуговувати себе самостійно і тим більше ходити до туалету. Для вирішення такого завдання виробники пропонують стільці-туалети, крісла та біотуалет для інвалідів для дому.

  • 5 переваг Special Edition від Apple 5 переваг Special Edition від Apple

    Буквосполучення SE вже встигло стати називним. Apple позначає ним бюджетні гаджети, орієнтовані на користувачів з помірними вимогами до апаратного забезпечення. Наразі такий неймінг використовується не лише для смартфонів. «Спеціальне видання» також входить до складу сімейства розумних годинників Apple Watch.

  • Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов

    Романтический вечер - прекрасная возможность укрепить отношения и насладиться обществом друг друга. Если вы хотите устроить незабываемый романтический вечер на двоих, но не знаете, с чего начать, воспользуйтесь советами профессионалов из агентства по организации романтических событий.

  • Гідронасоси Гідронасоси

    Гідронасос є серцем гідравлічної системи, адже це ключовий компонент будь-якої гідравлічної системи, адже він відповідає за перетворення механічної енергії на енергію потоку рідини. Ця рідина, зазвичай гідравлічне масло, циркулює по системі, приводячи в дію гідравлічні циліндри, мотори та інші механізми.

  • Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків

    Більшість експертів по здоровому харчуванню приділяють сніданку найважливішу роль. Він допомагає організму не тільки пробудитися, а і надає йому імпульс на відновлення сил після нічного сну. Правильний сніданок покращує роботу серцево-судинної, травної систем, запускає обмін речовин, постачає енергію на весь день. Близько третини дорослих людей регулярно пропускають сніданки, посилаючись на причину нестачі часу на приготування. Не треба нехтувати ранковим прийомом їжі - замовляйте доставку сніданків у Львові.