НОВИНИ ДНЯ: Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижня  Дощі, тумани і температурні гойдалки: прогноз синоптика на новий тиждень  Законні цілі. Чи можуть удари по НПЗ "знекровити" Росію та допомогти Україні на фронтівсі новини дня
Політика
Світ
23.03.2023 367

У комітеті Сенату США з довкілля заявили про необхідність нарощування внутрішнього видобутку енергоресурсів

Американська сенатор від штату Західна Вірджинія, член комітету Сенату США з питань довкілля Шеллі Мур Капіто заявила, що розраховує на те, що США зможуть наростити власний видобуток енергоресурсів після введення ембарго на закупівлю нафти та газу з Росії.

Shelley_Moore_Capito_2

Відповідну заяву американський сенатор зробила у коментарі Guildhall.

"Я вважаю, що ми повинні підтримувати Україну і продовжувати допомагати їй необхідним озброєнням для захисту від просування Росії. Я підтримую рішення президента США про заборону імпорту енергоносіїв із Росії і сподіваюся, що ми зможемо збільшити власне виробництво у себе вдома. Для Сполучених Штатів дуже важливо продовжувати підтримувати демократичну Україну і стримувати агресію Кремля, що триває, ми повинні працювати з нашими союзниками по НАТО, щоб захистити свободу і демократію", - заявила сенаторка.

Нагадаємо, раніше керівник Центру оборонних реформ Олександр В. Данилюк також заявив, що єдиним рішенням з точки зору необхідності в короткостроковій перспективі позбавити Росію коштів для ведення війни проти України та необхідності подолання економічної кризи країнами Заходу, викликаної нестачею енергоресурсів та високими цінами на нафту, є збільшення видобутку нафти та газу країнами НАТО, зокрема, США та Канадою.

Крім того, за його словами, такий крок дозволить убезпечити країни Заходу від можливої нафтової блокади або шантажу з боку Росії та Китаю, що також посилює вплив на країни ОПЕК.

Щодо необхідності збільшення видобутку нафти та назу країнами Заходу висловився також доктор політичних наук, президент американського фонду «Потомак» (The Potomac Foundation) Філіп Карбер, заявивши, що західна політика «зеленого переходу» має бути скоригована відповідно до нових викликів для світової безпеки. Він зазначив, що США та Канаді необхідно збільшити видобуток нафти та газу, знизити ціни на енергоресурси та позбавити тим самим Росію коштів на ведення війни.

Оценка материала:

5.00 / 2
У комітеті Сенату США з довкілля заявили про необхідність нарощування внутрішнього видобутку енергоресурсів 5.00 5 2
Політика / Світ
23.03.2023 367
Еще материалы раздела «Світ»