<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.03.2023 929

Попри війну. До Умані почали прибувати хасиди

До Умані Черкаської області почали прибувати хасидські паломники для святкування дня народження цадика Рабі Нахмана.

10__195_650x410_25.03.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на поліцію Черкаської області.

З 22 березня хасиди з усього світу, попри війну, почали прибувати до Умані, де знаходиться могила Рабі Нахмана - засновника брацлавського хасидизму.

Щоб забезпечити правопорядок, у місті працює зведений загін сформований із працівників різних служб. До нього приєдналися поліція діалогу, бійці батальйону поліції особливого призначення, кінологи, вибухотехніки та поліцейські районного управління.

Зазначається, що на паломників поширюються всі обмеження, пов'язанні з воєнним станом. Зокрема, перевірка документів на блокпостах та комендантська година, яка діє з 5:00 до 23:00.

Нагадаємо, попри війну, минулого року до Умані приїхало понад 23 тисячі хасидів на святкування Рош ха-Шана - єврейського Нового року.

Оценка материала:

5.00 / 2
Попри війну. До Умані почали прибувати хасиди 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
25.03.2023 929
Еще материалы раздела «Суспільство»